Vad är WordPress Hosting

 

WordPress hosting är när ett företag hostar din WordPress webbplats. Är du ett företag som ska starta WordPress hemsida eller webbutik i WooCommerce då kommer du garanterat behöva ett bra webbhotell. Det är viktigt med ett bra webbhotell redan från början då det lägger grunden till hur din hemsida kommer prestera för dina besökare. Har du en webbplats eller webbutik som kräver bra laddningstider behöver du ett webbhotell med de kvaliteter som matchar ditt behov. Kepler Hosting är kanske ditt bästa webbhotell för WooCommerce och större webbplatser för som är skapade i WordPress. 

Fördelar med WordPress

 

 • Kom igång enkelt: Du kommer enkelt igång med WordPress med Kepler Hosting
 • Öppen källkod som är enkel att utveckla, anpassa och gratis att ladda ner
 • Enkel att använda, även för nybörjare. 
 • Du kan lägga till nya sidor, texter, bilder eller videos när som helst. 
 • Anpassningsbart, det finns en mängd olika teman att använda för att få ditt varumärkesidentitet att synas. Du kan alltså anpassa designen precis som du vill
 • Massor av olika plugins som gör det möjligt att få de funktioner du vill ha på din hemsida. Du kan skapa vilken hemsida som helst
 • Enkelt att vidareutveckla och uppgradera hemsidan om du ökar i tillväxten, du behöver inte göra om hemsidan ifall du växer.
 • ALLA kan använda WordPress
 • Det finns en rad olika plugins för SEO och du kan därav optimera din hemsida helt i WordPress
 • Mobilanpassad, detta menas med att hemsidan anpassas efter storleken på besökarens skärm.
 • Konstant utveckling: Det kommer hela tiden nya plugins och funktioner som gör att du konstant kan utveckla din webbplats till det bättre. 

Behöver man ett webbhotell för WordPress

För att ens ha möjligheten att installera WordPress behövs ett webbhotell. Om du inte har ett webbhotell kommer dina besökare inte komma åt din webbplats För att din sajt ska kunna synas på internet behöver du ett webbhotell. 

Byta webbhotell

Kepler har en egen migrerings tjänst och du kan enkelt flytta från ditt nuvarande webbhotell till Kepler utan några kostnader. Det enda du behöver göra är att skapa ett Kepler konto, gå till sidan “migrering”, begär en migrering, därefter kommer vårt migrerings team hjälpa dig att komma igång gratis. Flytta från din gamla hosting leverantör med endast några klick. 

Driver du e-handel?

Många av Keplers kunder gör också det. I WordPress finns tillägget WooCommerce som är den populäraste e-handelsplattformen i världen. På Kepler får du en säker, snabb och en trygg e-handel.

Läs mer om WooCommerce här!

Webbhotell Priser

Det är olika vad ett webbhotell kostar, alla webbplatser har olika behov. Nedan kan du läsa mer om Keplers olika paket och priser. Vi erbjuder även 3 månaders gratis utan att behöva ange några kortuppgifter. På Kepler Hosting blir du garanterat nöjd med vad du får. Registrera dig idag och prova!

Se våra webbhotell priser och paket här!

Välja webbhotell och starta en wordpress sajt med Kepler hosting

 

Är du ute efter WordPress hosting i Sverige är Kepler Hosting ett säkert val. När du väljer hosting är det viktigt att analyser vad du behöver. Ett vanligt misstag som förekommer är att välja ett lågpris webbhotell som inte har den styrkan eller uppfyller de behov din sajt behöver. Har du en stor webbplats som driver mycket trafik, då kommer du att behöva dig av mer lagringsutrymme och minne. Är det en sajt med kommersiellt syfte kommer exempelvis laddtider, service och säkerhet vara viktiga aspekter att ta i beaktning. Är sajten mindre behövs ett mindre hosting paket. Kepler erbjuder WordPress hosting i Sverige för alla. Kika på våra hosting paket nedan, vad som ingår i varje paket och priset för de olika.

Snabb och pålitlig hosting, bara ett klick bort

Kepler gör det tryggt, säkert och väldigt enkelt att komma igång med din WordPress Hosting. Kom igång gratis med bara några få klick!

Registrera dig på Kepler Hosting idag för en hållbar och snabb hosting, det är enkelt att växa med oss!

Kepler Hosting erbjuder något för alla

Blixtsnabb hosting

Vi använder den senaste tekniken som t.ex. Nginx, PHP 7.4, LXD-mjukvarubehållare, MariaDB samt datoroptimerade dedikerade virtuella maskiner för att se till att din webbplats laddas supersnabbt.

Konkurrenskraftig prissättning

Med vår blixtsnabba infrastruktur erbjuder vi snabbare hosting för samma eller lägre pris!

Upptidsövervakning

Se till att din webbplats drifttid är stabil med vår specialutvecklade och optimerade drifttidsövervakning.

Dagliga backuper

Skydda din affärskritiska data snabbt och enkelt med vår säkerhetskopiering.

Konfigurera med ett enda klick. Du får automatiskt dagliga ögonblicksbilder som kan lagras i en vecka, månad eller till och med ett helt år.

Staging-miljö för varje webbplats

Testa, ändra och uppdatera tryggt och säkert lanserasering. Vi inkluderar alltid en staging-miljö för varje webbplats.

Sök & ersätt

Använd detta verktyg för att ersätta alla värden i din databas. Ska du flytta till en ny domän? Inga problem!

Gratis SSL-certifikat

Don’t worry about adding SSL certificates (HTTPS) to your site. With our automated SSL generation, once you add your domain, you never have to think about SSL again.

Kraftfulla verktyg för utvecklare

Verktyg utformade för att effektivisera din vardag som utvecklare. Använd Blueprints, SSH, Git, WP-CLI och mycket mer.

Säkerhet mot skadlig programvara och buggar

Vi håller din webbplats så säker som möjligt mot hackare och spam. Om olyckan är framme, så fixar vi den kostnadsfritt när det är möjligt.

Användarhantering

Du kan enkelt bjuda in dina utvecklare för att komma igång och arbeta med din webbplats. Vi har en utmärkt verktygslåda som gör byggandet av din webbplats mer effektivt. – Kommer snart

Support från riktiga människor

Vårt team bryr sig om dina problem och arbetar effektivt för att hjälpa dig hitta rätt lösning. Om något går fel finns vi här, liksom om du behöver råd eller har frågor om din webbplats.

Snabbare än SSD-lagring

MaxIOPS-lagringsteknik, byggd på SSD:er av företagsklass men upp till 2 gånger snabbare jämfört med industristandard-servrar. Det bästa för högsta prestanda på din WordPress- eller WooCommerce-webbplats.

Otroligt snabbt

Få imponerande laddningstider för din webbplats samt var uppbackad av vår stabila och säkra infrastruktur med noggrant utvalda datacenterleverantörer. Du behöver inte konfigurera något själv. Skönt va?

Ge det en chans!
Prova Kepler Hosting
Registrera dig nu

Oroa dig inte för våra snälla teknikers kunskapsnivåer. Ställ bara en fråga, hur lätt eller svår som helst. Kepler Hosting är enkelt men ändå avancerat utan att du någonsin känner dig vilsen!