Wincher och Kepler Hosting samarbetar 

Kepler Hosting är glada att presentera att vi nu lanserat en Wincher integration så att du kan hantera och få en översikt av din SEO direkt från Kepler Hosting portal! Vi bygger Kepler Hosting med ledande integration för underlätta mellan alla olika applikationer.

Wincher är ett extremt enkelt, flexibelt och kraftfullt verktyg som nu kommit till Kepler Hosting för att spåra dina SEO-framsteg. Spåra din ranking, optimera dina sidor, håll ett öga på dina konkurrenter och hitta smarta sätt att minska dina kostnader och öka din trafik. Tillsammans med Kepler Hosting har du nu fördelarna av Wincher direkt i din Kepler Hosting portal!

Kepler WordPress Hosting
Kepler Hosting
Skandinaviens enklaste
och säkraste WordPress-hosting

Vad gör en rank tracker?

Wincher rank tracker kontrollerar på vilken position ett visst sökord, på din webbplats visas på Google. Wincher kontrollerar Googles sökresultat efter din position varje dag och presenterar det för dig, snyggt förpackat, tillsammans med en uppsjö av grafer och andra användbara funktioner för att hjälpa dig i din verksamhet. Med Wincher och Kepler Hosting integrationen kan du få den mest viktigaste informationen direkt i din portal och kan enkelt därifrån ta dig till Wincher för att få en djupare bild av hur din sida visas på Google.

Wincher integration är en brygga för dig som vill har det bästa inom SEO Ranking men också snabb och pålitlig WordPress och WooCommerce hosting.

 

Kan jag använda Wincher tillsammans med Kepler Hosting gratis?

Wincher erbjuder dig att testa Wincher helt gratis under 14 dagar och Kepler Hosting låter dig testa gratis i 3 månader! Du kan även få tillgång till en begränsad version av Wincher genom vårt Winchers egna WordPress-plugin. För att komma igång med Kepler Hosting behöver inte ens ange några betalningsuppgifter för att testa vår tjänst.