5 bra anledningar till att välja Kepler Hostings webbhotell för WordPress

 

  1. Bra support, vi erbjuder mycket hjälp. Kontakta oss vilken tid som helst på dygnet så hjälper vi dig. Du kan både maila och ringa, vad du föredrar bäst.
  2. Vi har varit i tech branschen länge och tar därav inga risker gällande problem som kan inträffa. Vi skapar alltid säkra backuper ifall något skulle försvinna.
  3. Du kan installera WordPress med bara ett klick
  4. På Kepler Hosting finns det 3 paket att välja mellan där bland annat lagringsmängden skiljer sig åt. Det kan handla om hur mycket trafik som ingår, även mängden bilder och videos. Beroende på vad din hemsida behöver har Keplers olika paket ett max antal datakopplingar, och detsamma med mängden php-minne.
  5. Kepler har nöjd kund garanti och erbjuder även 3 månaders gratis hosting. Det är viktigt att vara nöjd med sitt webbhotell. Vi ser långsiktiga resultat med vårt webbhotell för WordPress!

Snabbt, smart och säkert

Kraftfullt Webbhotell

Keplers webbhotell för WordPress skapar den bästa hosting upplevelsen med konstant övervakning, säkerhetskopiering samt kontinuerlig kontroll av skadlig programvara. Du styr din digitala upplevelse på Kepler! Registrera dig idag

Starta hemsida med WordPress

På WordPress kan du skapa design och funktioner som passar dig. Vill du ha en skräddarsydd design utifrån behov och tycke finns Helsingborg Design LAB som hjälper dig helt med exakt hur du vill ha det. När du köpt webbhotell och domän är det bara att installera WordPress, därefter är du redo att skapa en hemsida. Det är enkelt, skaffa Keplers webbhotell idag och kom igång med WordPress.

WordPress Plugins

Plugins finns för att kunna skapa ny funktionalitet eller öka existerande funktionalitet på din webbplats. Det finns en mängd olika funktioner i WordPress som du kan lägga till via plugins. Det finns plugins för nästan exakt allt och du kan skapa din webbplats hur du vill. Många plugins är gratis som du enkelt installerar på din sida. WordPress Plugin är grunden för din webbplats och gör att du bland annat kan öka webbplatsens hastighet, förbättra SEO eller skapa webbutik.

 

WooCommerce för e-handel

Woocommerce är ett tillägg för att kunna driva webbutik och finns i WordPress. Där kan du lägga till produkter samt hantera kategorier och kundkorg. Med Kepler Hosting som ett kraftfullt webbhotell har du möjligt för att klara av att driva stora webbutiker som driver mycket trafik. Är det så att du vill starta webbutik, finns tillägget WooCommerce som är integrerat med din WordPress-sida. Kepler Hosting möjliggör att du 100% kan sköta din hemsida genom att ha loggat in i kontrollpanelen. WoocCommerce hosting hos Kepler gör att vi ser till att du får den bästa hastigheten och prestandan för din webbutik i WordPress

Väx snabbare med Kepler Hosting 

 

Kräver din webbplats särskilda behov? Har du speciella integrationer, anslutningar eller API:er? Oroa dig inte. Vi arbetar med webbplatser med stora volymer och tekniska lösningar.

På Kepler Hosting kan vi hjälpa dig med Elasticsearch, Redis, Reverse Proxy, Cache, Plugins och mycket mer. Om din sida är mycket teknisk och behöver speciallösningar, kontakta oss gärna direkt, så hjälper vi till. Vårt team pratar WordPress flytande. Kepler Hosting tar din hemsida till nästa nivå med ett trygg, säkert och snabbt webbhotell som är helt automatiserat!

Registrera det idag och kom igång redan idag! Du får 3 månaders helt gratis. Du får även gratis migrering från ditt nuvarande webbhotell. Upptäck Kepler Hostings alla fördelar!

 

Snabb och pålitlig hosting, bara ett klick bort.

3 månader gratis med Kepler Hostting innan du binder dig till något! Du behöver inte ange något kreditkort i förväg. När du vill publicera din webbplats aktiverar du bara ditt konto.

Flytta från din gamla hosting-leverantör med några få klick. Det är väldigt enkelt att flytta från ditt gamla webbhotell. Med Keplers migreringstjänst får du hjälp hela vägen till lanseringen. Registrera dig idag! Upptäck Kepler Hosting's alla fördelar, migrera din webbplats och du är igång

WordPress Webbhotell för alla

Blixtsnabb hosting

Vi använder den senaste tekniken som t.ex. Nginx, PHP 7.4, LXD-mjukvarubehållare, MariaDB samt datoroptimerade dedikerade virtuella maskiner för att se till att din webbplats laddas supersnabbt.

Konkurrenskraftig prissättning

Med vår blixtsnabba infrastruktur erbjuder vi snabbare hosting för samma eller lägre pris!

Upptidsövervakning

Se till att din webbplats drifttid är stabil med vår specialutvecklade och optimerade drifttidsövervakning.

Dagliga backuper

Skydda din affärskritiska data snabbt och enkelt med vår säkerhetskopiering.

Konfigurera med ett enda klick. Du får automatiskt dagliga ögonblicksbilder som kan lagras i en vecka, månad eller till och med ett helt år.

Staging-miljö för varje webbplats

Testa, ändra och uppdatera tryggt och säkert lanserasering. Vi inkluderar alltid en staging-miljö för varje webbplats.

Sök & ersätt

Använd detta verktyg för att ersätta alla värden i din databas. Ska du flytta till en ny domän? Inga problem!

Gratis SSL-certifikat

Don’t worry about adding SSL certificates (HTTPS) to your site. With our automated SSL generation, once you add your domain, you never have to think about SSL again.

Kraftfulla verktyg för utvecklare

Verktyg utformade för att effektivisera din vardag som utvecklare. Använd Blueprints, SSH, Git, WP-CLI och mycket mer.

Säkerhet mot skadlig programvara och buggar

Vi håller din webbplats så säker som möjligt mot hackare och spam. Om olyckan är framme, så fixar vi den kostnadsfritt när det är möjligt.

Användarhantering

Du kan enkelt bjuda in dina utvecklare för att komma igång och arbeta med din webbplats. Vi har en utmärkt verktygslåda som gör byggandet av din webbplats mer effektivt. – Kommer snart

Support från riktiga människor

Vårt team bryr sig om dina problem och arbetar effektivt för att hjälpa dig hitta rätt lösning. Om något går fel finns vi här, liksom om du behöver råd eller har frågor om din webbplats.

Snabbare än SSD-lagring

MaxIOPS-lagringsteknik, byggd på SSD:er av företagsklass men upp till 2 gånger snabbare jämfört med industristandard-servrar. Det bästa för högsta prestanda på din WordPress- eller WooCommerce-webbplats.

Otroligt snabbt

Få imponerande laddningstider för din webbplats samt var uppbackad av vår stabila och säkra infrastruktur med noggrant utvalda datacenterleverantörer. Du behöver inte konfigurera något själv. Skönt va?

Ge det en chans!
Prova Kepler Hosting
Registrera dig nu

Oroa dig inte för våra snälla teknikers kunskapsnivåer. Ställ bara en fråga, hur lätt eller svår som helst. Kepler Hosting är enkelt men ändå avancerat utan att du någonsin känner dig vilsen!