Vilket webbhotell ska jag välja?

 

Det kan vara svårt att välja webbhotell. Det är en hel djungel och kan i många fall kännas komplicerat med vad som är bra, säkert och ger tillväxt till just ditt företag. På Kepler Hosting rekommenderar vi att det webbhotell du väljer ska vara enkelt att installera och använda. Du ska själv kunna kontrollera din webbplats genom en egen portal från ditt webbhotell. Det ska kännas smidigt och du ska inte behöva lägga massa tid och energi på de tekniska delarna som många kan tycka känns svårt. I många fall kan denna biten hindra personer från att välja ett mer avancerat och kraftfullt webbhotell. På grund av detta har vi skapa ett webbhotell som har alla dessa delar för att det ska vara så smidigt för dig som möjligt

 

Webbhotell – Vad är det?

Ett webbhotell syns inte utåt på din hemsida utan fungerar helt tekniskt i bakgrunden. Det som skiljer olika webbhotell med varandra är att bland annat hur webbplatsen påverkas gällande hur mycket trafik den genererar. Det smartaste är att ha ett webbhotell som är så pass kraftfull att den orkar genererar mycket trafik. Keplers API-baserade webbhotell fungerar helt automatiskt och gör att prestandan förbättras. Det skapar bättre laddningstider för din hemsida, vilket genererar mer trafik och tillväxt. Läs mer om vad ett webbhotell är här!

 

3 tips när du väljer webbhotell

 

  • Det är viktigt att välja ett webbhotell som kan matcha ditt behov och kan ge dig det du behöver. En viktig sak att tänka på är just laddningstiderna. Det är viktigt att välja ett webbhotell som kan försäkra dig på att webbplatsen inte laddar mer än 3 sekunder efter att besökaren gått in. Chansen är stor att majoriteten lämnar hemsidan annars
  • En annan viktig punkt är att kolla efter är backup. Har ditt webbhotell inte möjlighet att kunna säkerhetskopiera ditt innehåll riskerar du att förlora allt. Et är alltid viktigt att kunna försäkra sig med sådana delar. Kepler Hosting erbjuder automatisk säkerhetskopiering av din webbplats
  • Att ha de rätta utvecklingsverktygen i ditt webbhotell är viktigt. Detta gör att säkerheten ökar. Kepler har en rad olika verktyg inom den senaste tekniken. På Kepler Hosting har vi de verktygen du behöver för att helt själv kunna kontrollera och hantera din egen webbplats. Det är möjligt då allt sker helt automatiskt och håller din webbplats säker och hälsosam. 

 

Det är viktigt att ha en webbplats som matchar dina behov. Rätt webbhotell gör även att din hemsida inte blir långsam och blir svår för besökarna att nå. Misstaget många gör är att köpa ett billigt webbhotell som erbjuder mer kapacitet än vad de kan täcka upp för. Detta lämnar därav kunder med en webbplats som blir långsam och i värsta fall kraschar. Fokuset hos Kepler är hastighet, prestanda och säkerhet. Registrera dig idag för att ta del av vårt supersnabba webbhotell med en avancerad kontrollpanel som gör det enkelt och säkert för dig som kund. 

 

Kom igång och registrera dig på Kepler Hosting. Upplev vår nästa generations WordPress-hosting med 100% drifttid SLA

Fördelar med Kepler Hostings webbhotell

Fokuset med vårt webbhotell är prestanda, otroliga laddningstider och säker hosting. Kepler Hosting har avancerade verktyg och en hög teknisk kunskapsnivå. Oavsett den höga kunskapsnivån är Kepler väldigt enkelt att använda då det är hel automatiskt.

Ge det en chans!
Registrera dig nu

Oroa dig inte för våra snälla teknikers kunskapsnivåer. Ställ bara en fråga, hur lätt eller svår som helst. Kepler Hosting är enkelt men ändå avancerat utan att du någonsin känner dig vilsen!