Varför ska man ha ett webbhotell?

 

Ett webbhotell behöver man ha för att varje hemsida lagras på ett webbhotell för den ska synas på internet. Har man inget webbhotell till sin hemsida måste man själv ha en server eller en dator som är online hela tiden för att hemsidan ska kunna synas dygnet runt. För att kunna komma in på hemsidan måste man ha en domän som hemsidan pekar mot. Det är för att användare ska kunna hitta till just din hemsida. Det första steget när du ska ta fram en domän är att se om den valda är ledig. När du valt en domän kan du direkt peka den mot ditt webbhotell om du registrerar dig på kepler. Det är väldigt enkelt!

 

Webbhotell, WordPress och Priser

Det är många som använder sig av wordpress när de skapar hemsidor, det är bland det vanligaste verktyget att använda sig av. För att kunna installera wordpress behöver du ett webbhotell. I och med att Kepler är en wordpress hosting som erbjuder hög prestanda skapar det även möjlighet för dig att enkelt kunna följa din webbplats tillväxtresa. Du får möjlighet att styra din digitala upplevelse helt själv. Nedladdning av wordpress är helt gratis men i och med att du behöver lägga hemsidan på ett webbhotell för att synas kostar det

Hur mycket kostar ett webbhotell? Det beror helt på dina behov och vilket paket du väljer. Du kan läsa mer om våra priser här!

 

Vad är skillnaden?

WordPress och webbhotell är två olika saker. Ett webbhotell används för att dina webbplatser ska kunna synas på internet så att besökare kan se din webbplats genom filer som är lagrade på en server. WordPress är en plattform för CMS som gör det enkelt och möjligt att kunna skapa hemsidor med hjälp av plugins.

 

Kom igång och registrera dig på Kepler Hosting. Upplev vår nästa generations WordPress-hosting med 100% drifttid SLA

Snabbt webbhotell är viktigt

Visste du att… Du kan tappa besökare och förminska din tillväxt om du har ett för långsamt webbhotell. Det tar endast 3 sekunder för att dina besökare går ut och väljer en annan leverantör om du har ett för långsamt webbhotell. Det ska gå snabbt! Vi på Kepler Hosting möjliggör detta, väljer du att registrera dig idag kommer du full kontroll över din webbplats så att du kan följa din tillväxt trafik

Ge det en chans!
Registrera dig nu

Oroa dig inte för våra snälla teknikers kunskapsnivåer. Ställ bara en fråga, hur lätt eller svår som helst. Kepler Hosting är enkelt men ändå avancerat utan att du någonsin känner dig vilsen!