Vad som ingår i WordPress

  • WordPress är världens mest lättanvända CMS system
  • 20.000 teman att använda
  • Installera WordPress med bara 1 klick
  • Mobilanpassad för din iPhone eller surfplatta
  • Det går att lägga till egen kod för att anpassa din WordPress

1. Välja webbhotell

Det första som behöver göras när man ska starta en hemsida är att välja ett bra webbhotell. Det betyder att besökare kan komma åt din hemsida via internet. När du registrerar dig på Kepler kopplas även ett SSl-certifikat utan extra kostnad. Olika typer av hemsidor behöver olika mycket minne vilket är att ta i beaktning till när man väljer paket hos oss. 

2. Välja domän

Efter du valt webbhotell, ska du välja domännamn. När domännamnet är valt loggar du in på ditt Kepler konto och navigerar till din webbplats och går in på domän fliken. Därefter kopierar du IP-adressen för DNS. Sedan lägger du bara till domänen på Kepler Hosting dashboard. Det kommer automatiskt läggas in ett SSL-certifikat därefter. Läs mer djupgående hur du lägger till domännamn på Kepler Hosting här.

3. Installera Wordpress på ditt webbhotell

När domännamnet pekar mot ditt webbhotell är det dax att installera WordPress och skapa ett konto. Det är även i detta steg du väljer användarnamn och lösenord till din WordPress sida. Väl inne på ditt Kepler konto ske detta steg sker via ett klick och sedan är du klar. Nu är det bara att starta upp din hemsida.

4. Börja skapa webbplatsen och välj design

Nästa steg är att börja skapandet av din webbplats. WordPress har massvis med olika teman, så du kan göra vilken typ av webbplats som helst. I WordPress kan du skapa blogg, e-handel, en app eller det som passar ditt varumärke. WordPress låter dig vara kreativ. När det kommer till alla design teman finns det både gratis teman och de som kostar extra. 

5. Funktioner på din hemsida

Lägg till wordpress plugins för att få de funktioner du önskar. Med alla 58.000 olika tillägg som wordpress har tillgängligt kan du bygga din hemsida precis som du vill. Du kan skräddarsy din hemsida från grunden och lägga till alla funktioner du behöver.  Exempel på tillägg som finns tillgängligt är google maps på hemsidan, du kan skapa en webbutik och kontaktformulär. 

6. Kepler Hosting erbjuder support 24/7

Med Kepler Hosting som ditt webbhotell hjälper vi dig med all support du behöver. Du behöver bara lägga energi på det du är bäst på så sköter vi alla de tekniska delarna kopplade till ditt webbhotell. Kepler Hosting gör din webbplats säker och trygg. Vi finns tillgängliga dygnet runt om något problem skulle uppstå.

Snabb och pålitlig hosting, bara ett klick bort.

Prova Kepler Hosting innan du binder dig till något! Skapa ett konto helt gratis, utan att behöva ange kreditkort i förväg! När du är redo att publicera din webbplats, så behöver du helt enkelt bara aktivera ditt konto.

Registrera dig idag! Upptäck Kepler Hosting's alla fördelar, migrera din webbplats och du är igång.

WordPress webbhotell för alla

Blixtsnabb hosting

Vi använder den senaste tekniken som t.ex. Nginx, PHP 7.4, LXD-mjukvarubehållare, MariaDB samt datoroptimerade dedikerade virtuella maskiner för att se till att din webbplats laddas supersnabbt.

Konkurrenskraftig prissättning

Med vår blixtsnabba infrastruktur erbjuder vi snabbare hosting för samma eller lägre pris!

Upptidsövervakning

Se till att din webbplats drifttid är stabil med vår specialutvecklade och optimerade drifttidsövervakning.

Dagliga backuper

Skydda din affärskritiska data snabbt och enkelt med vår säkerhetskopiering.

Konfigurera med ett enda klick. Du får automatiskt dagliga ögonblicksbilder som kan lagras i en vecka, månad eller till och med ett helt år.

Staging-miljö för varje webbplats

Testa, ändra och uppdatera tryggt och säkert. Vi inkluderar alltid en staging-miljö för varje webbplats.

Sök & ersätt

Använd detta verktyg för att ersätta alla värden i din databas. Ska du flytta till en ny domän? Inga problem!

Gratis SSL-certifikat

Oroa dig inte för att lägga till SSL-certifikat (HTTPS) på din webbplats. Med vår automatiserade SSL-generering, när du väl har lagt till din domän, behöver du aldrig tänka på SSL igen.

Kraftfulla verktyg för utvecklare

Verktyg utformade för att effektivisera din vardag som utvecklare. Använd Blueprints, SSH, Git, WP-CLI och mycket mer.

Säkerhet mot skadlig programvara och buggar

Vi håller din webbplats så säker som möjligt mot hackare och spam. Om olyckan är framme, så fixar vi den kostnadsfritt när det är möjligt.

Användarhantering

Du kan enkelt bjuda in dina utvecklare för att komma igång och arbeta med din webbplats. Vi har en utmärkt verktygslåda som gör byggandet av din webbplats mer effektivt. – Kommer snart

Support från riktiga människor

Vårt team bryr sig om dina problem och arbetar effektivt för att hjälpa dig hitta rätt lösning. Om något går fel finns vi här, om du behöver råd eller har frågor om din webbplats.

Snabbare än SSD-lagring

MaxIOPS-lagringsteknik, byggd på SSD:er av företagsklass men upp till 2 gånger snabbare jämfört med industristandard-servrar. Det bästa för högsta prestanda på din WordPress- eller WooCommerce-webbplats.

Otroligt snabbt

Få imponerande laddningstider för din webbplats samt var uppbackad av vår stabila och säkra infrastruktur med noggrant utvalda datacenterleverantörer. Du behöver inte konfigurera något själv. Skönt va?

Flytta från din gamla hosting-leverantör med några få klick

Det är väldigt enkelt att flytta från ditt gamla webbhotell. Med Keplers migreringstjänst får du hjälp hela vägen till lanseringen.

Hos Kepler är WordPress-kunskap inte en eftertanke, det är vår första prioritet. Vårt team talar WordPress flytande.

Keplers instrumentpanel är användarvänlig och kraftfull, med enkel navigering som ger dig en översikt över alla dina webbplatser. Vi ger dig alla verktyg, bara ett klick bort.

Vi använder pålitliga datacenter med den senaste hårdvaran och topp SLA-lösningar för att ge vår plattform sin kärninfrastruktur.

Registrera dig idag, och starta din resa med Kepler Hosting.

#BeBoldSwitchNow!

Är du redo att
komma igång?

Du styr din digitala upplevelse på Kepler! Registrera dig idag och ta del av mer än bara WordPress hosting.

Speciallösningar

Kräver din webbplats särskilda behov? Har du speciella integrationer, anslutningar eller API:er? Oroa dig inte. Vi arbetar med webbplatser med stora volymer och tekniska lösningar.

På Kepler Hosting kan vi hjälpa dig med Elasticsearch, Redis, Reverse Proxy, Cache, Plugins och mycket mer. Om din sida är mycket teknisk och behöver speciallösningar, kontakta oss gärna direkt, så hjälper vi till.

Prissättning som är värd att prata om!

Betala allt eftersom! Vi fakturerar aldrig i förskott! Du betalar enbart för den tid som faktiskt används. Vare sig det är 1 dag eller 12 månader.

Titta på Kepler Story

Kepler Hosting tar automatisering på allvar. Vi strävar efter att automatisera i stort sett allt, så vi kan eliminera så många mänskliga fel som möjligt.

Med detta, kan vi ge dig den bästa hosting-upplevelsen med konstant övervakning, säkerhetskopiering samt kontinuerlig kontroll av skadlig programvara. Vi håller noga koll på din hemsida.

Ta rätt beslut! Gå över till ett hållbart och snabbt hosting-företag som bryr sig!

Ge det en chans!
Prova Kepler Hosting
Registrera dig nu

Oroa dig inte för våra snälla teknikers kunskapsnivåer. Ställ bara en fråga, hur lätt eller svår som helst. Kepler Hosting är enkelt men ändå avancerat utan att du någonsin känner dig vilsen!