Vi har alla e-handelsverktyg du någonsin kommer att behöva!

Prestanda när du behöver det som mest

Upplever du höga trafikvolymer på Black Friday eller under semesterruschen? Oroa dig inte! Med vår automatiska lastbalansering och resurshanterare är din webbplats alltid igång och driftsäker.

Enastående support ingår

24/7 support med ett dedikerat team, som arbetar för dig när du behöver vår hjälp!

WooCommerce optimerad stack

Prestation är en av våra högsta prioriteringar och målsättningar. Vi har skapat en speciell stack och dedikerad miljö, isolerad från andra webbplatser. Detta ger din webbplats de resurser och utrymme den behöver för att växa.

Låga kostnader och utrymme för tillväxt

När du driver en e-handel, är prissättning nyckeln. Med vår resursbaserade prissättning för e-handel får du det bästa priset för just din sajt. Checka in vår WooCommerce Hosting!

Optimering specifikt för din webbplats

Har du en e-handel med 50 eller 1500 produkter? Oroa dig inte. Vi optimerar varje webbplats under vår migrering.

99,9% driftsäkerhet!

Vi upplever att alla våra datacenter körs med 99,9% driftsäkerhet!

Utökade SLAs

För att alltid kunna nå oss erbjuder vi utökade servicenivåavtal (SLA). Vi erbjuder flera olika alternativ att välja mellan, så att du kan hitta det som passar dina behov så bra som möjligt

''Top-Notch''-support, som alltid är redo att hjälpa!

Vi byggde plattformen och vi hanterar våra dedikerade servrar och virtuella maskiner. Naturligtvis kommer vi att ge våra kunder oöverträffad support också. Utan er skulle vi inte ha mycket att göra!

''Utvecklar-redo''!

Oroa dig inte! Vår plattform är utvecklarvänlig. Vi erbjuder alla verktyg som en utvecklare behöver. Vårt supportteam står redo att hjälpa dig, och du som utvecklare ska alltid känna dig som hemma när du arbetar med Kepler!

Vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Känner du dig redo att ta nästa steg? Boka en demo tillsammans med e-handelsteamet, så hjälper vi dig hitta en lösning och plan som fungerar för just dig. Vill du ta en rundtur i ett av våra datacenter? Kontakta oss så löser vi det!

Tillverkad i Sverige

Vi verkar på toppmoderna miljö- och ISO-certifierade datacenter i Sverige. Vi har även servrar på flera platser runt om i världen. Vår plattform är 100 % specialbyggd, vilket gör att vi slipper förlita oss på tredjepartsleverantörer.

Enkel att använda

Kärnan hos Kepler är inte bara prestanda, utan även en enkel instrumentpanel samt navigering. Vi tänkte: ”varför göra det svårare än det borde vara?”. Kepler är fullproppat med funktioner, men fortfarande enkelt att använda.

''Pay-as-you-go''-fakturering

Betala bara för det du använder. Så enkelt är det. Låt oss säga att du registrerade dig den 10 januari 2021 och skapade din WordPress-webbplats. Det betyder att i slutet av månaden (31 januari), så faktureras du endast för den använda tiden, det vill säga du faktureras för 11 dagar.

Flytta från din gamla hosting-leverantör med några få klick

Det är väldigt enkelt att flytta från ditt gamla webbhotell. Med Keplers migreringstjänst får du hjälp hela vägen till lanseringen.

Att flytta till Kepler är enkelt, snabbt och problemfritt. Du är i goda händer och kommer att tas väl om hand!

När ett engångsproblem är löst, så delar vi den kunskapen internt. Om ett problem uppstår oftare, så delar vi det vi har lärt oss i vår kunskapsbas.

Keplers instrumentpanel är användarvänlig och kraftfull, med enkel navigering som ger dig en översikt över alla dina webbplatser. Vi ger dig alla verktyg, bara ett klick bort.

Vi använder pålitliga datacenter med den senaste hårdvaran och topp SLA-lösningar för att ge vår plattform sin kärninfrastruktur.

#BeBoldSwitchNow!

Är du redo att
komma igång?

Du styr din digitala upplevelse på Kepler! Registrera dig idag och ta del av mer än bara WordPress-hosting.

Enkelt - Fokusera på tillväxt istället för tekniska grejer

Våra ambitioner är höga och våra mål är tydliga. WooCommerce Hosting är en prestandaoptimerad premiumtjänst med speciella konfigurationer för att göra din e-handel blixtsnabb. När vi säger snabb, så menar vi riktigt snabb.

När din e-handel är i Kepler Hostings säkra händer, så innebär det att du kan fokusera på att skapa en exceptionell kundupplevelse – utan att behöva oroa dig för flaskhalsar eller avbrott.

Ge din webbplats mer kraft, säkerhet och tillförlitlighet med våra noggrant utvalda datacenter leverantörer. Det går blixtsnabbt med Kepler.

#HereIsWhy!

Hur vi optimerar för WordPress

Kepler Hosting är en hanterad WordPress-hostingleverantör som hjälper till att ta hand om alla dina behov angående din webbplats. Vi driver våra tjänster med ”spjutspets”-teknik och tar support till nästa nivå

Support & utvecklare som bryr sig!

Kepler-teamet är mycket skickliga WordPress-utvecklare från grunden. Vi är måna om att leverera högklassig support och utveckling. Vi gör alltid det lilla extra för att tillfredsställa dina behov, samt hjälper dig att lösa eventuella problem eller frågor. Att ge snabb och kunnig support är nyckeln till framgång.

Vi erbjuder svar 24/7 från riktiga människor, med god erfarenhet och kunskap inom de mest komplexa lösningarna.

Våra supporttekniker kommer att dedikera dig en personlig utvecklare om du stöter på problem eller önskar ytterligare utveckling.

#GoodToKnow#1

Dygnet runt
året om

Dygnet runt, året runt – För att kunna nå oss när som helst, så erbjuder vi servicenivåavtal (SLA). Du kan komma i kontakt med oss på telefon dygnet runt, även vid stora högtider. Vi ger dig flera olika alternativ att välja emellan, så att du ska hitta det alternativ som passar dig allra bäst.

Med SLA garanterar vi att du får professionell hjälp med ett ögonblicks varsel och omedelbar sinnesro om något går fel!

Want to take your business to the next level?

Känner du dig redo att ta nästa steg? Boka en demo tillsammans med e-handelsteamet, så hjälper vi dig hitta en lösning och plan som fungerar för just dig. Vill du ta en rundtur i ett av våra datacenter? Kontakta oss så löser vi det!

Boka en 10 minuters demo med vårt säljteam och låt oss visa dig kraften i Kepler. Kom ihåg att du kan registrera dig hos oss gratis. När du sedan känner dig redo att aktivera din webbplats, så anger du bara ett kort för betalning.

Klick, Klick – Lanserad!

Hos oss kan du lansera en WooCommerce-webbplats på under 3 minuter. Allt i Kepler är automatiserat, vilket gör det enkelt för dig, att arbeta med dina webbplatser. Du behöver egentligen inte ha någon relevant kunskap, eller vara teknisk för den delen. Vår portal är enkel att använda och redo för dig!

Kepler Hosting är en enkel, men avancerad ''pay-as-you-go''-plattform bara några klick bort. Registrera dig, skapa en webbplats och lansera den inom några minuter!

Ge det en chans!
Prova Kepler Hosting
Registrera dig nu

Oroa dig inte för våra snälla teknikers kunskapsnivåer. Ställ bara en fråga, hur lätt eller svår som helst. Kepler Hosting är enkelt men ändå avancerat utan att du någonsin känner dig vilsen!