SEO för alla

Integrera sökkonsol och Google Analytics till Kepler Hosting och få ännu bättre sökoptimering med några få klick. Hantera allt från ett och samma ställe. Anslut Google Analytics, WebMaster-verktyg och andra tredjepartslösningar. Vi sparar tid och samtidigt ökar chansen att förbättra din webbplats tekniska prestanda med bra värdskap.

 

 

Blixtsnabb WordPress SEO

Vi använder den senaste tekniken som Nginx, PHP 7.4, LXD-mjukvarubehållare, MariaDB och datoroptimerade dedikerade virtuella maskiner för att se till att din webbplats laddas supersnabbt.

Konkurrenskraftig prissättning

Med vår blixtsnabba SEO hosting infrastruktur erbjuder vi en snabbare hosting för samma eller lägre pris!

Upptidsövervakning

Se till att din webbplats drifttid är stabil med vår specialutvecklade och optimerade drifttidsövervakning.

Dagliga backuper

Skydda din affärskritiska data snabbt och enkelt med säkerhetskopiering.

Konfigurera med ett enda klick. Du får automatiska dagliga ögonblicksbilder som kan lagras i en vecka, månad eller till och med ett helt år.

Staging-miljö för varje SEO anpassad webbplats.

Testa ändringar och uppdateringar innan webbplatsen lanseras. Vi inkluderar alltid en staging-miljö för varje webbplats.

Sök & ersätt

Använd detta verktyg för att ersätta alla värden i din databas. Ska du flytta till en ny domän? Inga problem!

Gratis SSL-certifikat för din sökoptimering

Tycker du att det är jobbigt att lägga till SSL-certifikat (HTTPS) på din webbplats? Med vår automatiserade SSL-generering, så görs jobbet åt dig! Så fort en domän läggs till, så aktiveras automatiskt SSL för den domänen. Med Kepler behöver du aldrig tänka på SSL igen!

Kraftfulla verktyg för utvecklare

Verktyg utformade för att effektivisera din vardag som utvecklare. Använd Blueprints, SSH, Git, WP-CLI och mycket mer.

Säkerhet mot skadlig programvara och buggar

Vi håller din sida så säker som möjligt mot hackare och spam, men om olyckan är framme fixar vi det kostnadsfritt, när det är möjligt!

Integration till Yoast & Wincher

Vi jobbar aktivt på att integrera Yoast SEO samt Wincher keyword tracking till Kepler Hosting – Lansering Q2 2022

Support från riktiga människor

Vårt team bryr sig om dina problem och arbetar effektivt för att hjälpa dig hitta rätt lösning. Om något går fel finns vi här, om du behöver råd eller har frågor om din webbplats.

Snabbare än SSD-lagring

MaxIOPS-lagringsteknik, byggd på SSD:er av företagsklass men upp till 2 gånger snabbare jämfört med industristandard-servrar. Det bästa för högsta prestanda på din WordPress- eller WooCommerce-webbplats.

Otroligt snabbt

Få imponerande laddningstider för din webbplats samt var uppbackad av vår stabila och säkra infrastruktur med noggrant utvalda datacenterleverantörer. Du behöver inte konfigurera något själv. Skönt va?

Flytta från din gamla hosting-leverantör med några få klick

Det är väldigt enkelt att flytta från ditt gamla webbhotell. Med Keplers migreringstjänst får du hjälp hela vägen till lanseringen

Hos Kepler är WordPress-kunskap inte en eftertanke, det är vår första prioritet. Vårt team talar WordPress flytande

Keplers instrumentpanel är användarvänlig och kraftfull, med enkel navigering som ger dig en översikt över alla dina webbplatser. Vi ger dig alla verktyg, bara ett klick bort

Vi använder pålitliga datacenter med den senaste hårdvaran och topp SLA-lösningar för att ge vår plattform sin kärninfrastruktur

Registrera dig idag, och starta din resa med Kepler Hosting.

#BeBoldSwitchNow!

Är du redo att
komma igång?

Du styr din digitala upplevelse på Kepler! Registrera dig idag och ta del av mer än bara WordPress-hosting

Vad är SEO hosting?

SEO hosting innebär att varje webbplats som en webbmaster äger har unika IP-adresser. Det betyder att ur användarnas synvinkel ser det ut som om en webbmaster inte äger dessa webbplatser men flera gör det.

För att förenkla: Låt oss säga att du äger 10 webbplatser och vill länka till en annan webbplats med hjälp av dem. För att det ska ge någon länkkraft måste sökmotorer tro att dessa webbplatser ägs av olika identiteter för att ge det bästa resultatet

Ge det en chans!
Prova Kepler Hosting
Registrera dig nu

Oroa dig inte för våra snälla teknikers kunskapsnivåer. Ställ bara en fråga, hur lätt eller svår som helst. Kepler Hosting är enkelt men ändå avancerat utan att du någonsin känner dig vilsen!