snabb wordpress hosting

 

Varför behöver din wordpress sida snabb hosting?

Enligt google är en besökare i genomsnitt inne på en webbplats i endast 15 sekunder. Tar webbplatsen mer än 3 sekunder att ladda för att besökaren att komma in lämnar hela 53% sidan. Idag går allt i den digitala världen väldigt fort och det gäller att fånga kundernas uppmärksamhet direkt. För att detta ska kunna möjliggöras krävs det en snabb hosting. 

En e-handelswebbplats som har WooCommerce måste ha en snabb wordpress hosting och det kan Kepler hjälpa dig med. Här kommer allt du behöver veta  

Varför behöver jag ett bra webbhotell?

När du driver din egen webbplats behöver du någonstans att lagra all information. Allt från videor till foton, till text, e-postkonto och mer. När någon besöker dina webbplatser presenteras all denna information för dem av ditt webbhotell.

Varför är snabb hosting viktigt?

Glöm inte att din hemsida bör laddas på max 3 sekunder annars är risken hög att kunden väljer en annan. Du kan därav bli av med potentiell försäljning och intäkter. Mer trafik resulterar i mer försäljning.

En annan anledning är att besökarna kommer att få ta del av det du erbjuder mycket fortare. Hastigheten är den största fördelen gällande webbhotell. Nu har vi pratat om att hastigheten är den största fördelen till ett bra webbhotell men det finns mer. 

TEKNISKA PROBLEM. Risken för att möta på tekniska problem är oundvikliga,. Med ett snabbt webbhotell som Kepler minskar troligtvis risken att du stöter på problem.

BÄTTRE SÄKERHETSKOPIERING. Långsamma webbhotell med dålig support ökar risken för att förlora information som finns lagrad på webbplatsen. 

BÄTTRE SEO-RANKNING. Google älskar webbplatser som inte har tekniska problem. Genom långsam webhosting kan detta påverka din rankning. Sökmotorerna på google gillar som är i nivå och överensstämmer me deras professionalism. Snabb hosting behövs därför för att kunna ranka högt. 

BÄTTRE SÄKERHET. Det är mycket detaljrik och värdefull information som som samlas när du driver ehandel. Denna informationen bör hållas i säkerhet, vilket är möjligt med en snabb och pålitligt hosting. Snabbhet och pålitlighet kommer göra att hackare inte kommer åt informationen.  

Det finns lönsam och inte lönsam ehandel. Det finns ungefär 12-24 miljoner e handelsbutiker runt om i världen vilket kan ses som en hel del konkurrens. Denna summan kommer i framtiden att stiga och beräknas enligt statista att 95% av all online försäljning kommer ske via ehandel. Det gäller att vara i framkant och välja rätt webbhotell redan nu. 

Fördelarna med en snabb wordpress hosting hos Kepler är hastighet allt när det kommer till din e-handelsbutik, men det är inte det enda som är nödvändigt för att driva en webbplats. Du måste ha grunden för din webbplats på plats för att allt ska fungera smidigt. Målet hos Kepler är att du ska kunna fokusera på försäljning och tillväxt medan vi sköter allt det tekniska gällande din hemsida.

Med Kepler Hosting får du:

KONSEKVENT PRESTANDA. Snabb uppladdning på din webbplats oavsett om trafikvolymen är hög där prestandan alltid är konsekvent. 

SUPPORT 24/7. Uppkommer någon form av problem är vi här dygnet runt för att hjälp till. Kepler erbjuder support dygnet runt, var och när som helst. 

WOOCOMMERCE OPTIMERAD. Med Kepler Hosting får du de resurser du behöver för att skräddarsys för dig.  På Kepler Hosting förhindrar att större ehandelsbutiker hålls tillbaka genom en optimerad WooCommerce hosting med prestanda i som fokus. Detta gör det möjligt med hjälp av vår skalabara infrastruktur på UpCloud samt vår PHP version, Nginx, LXD mjukvaru behållare och MariaDB och dator optimerade virtuella maskiner för att kunna öka din försäljning. 

PRISVÄRT. Du kan enkelt samla på dig utgifter när du driver en webbplats och WooCommerce-butik. Det är därför Kepler Hosting har hållit sina priser super överkomliga. WordPress-paketet är $12 och $24 för WooCommerce. Det bästa är att alla funktioner du kan tänkas behöva ingår i priset.

Kepler Hosting hjälper dig skapa den ultimata kundupplevelsen, få din försäljning att öka samt ranka högt i sökmotorerna hos google. Det är prisvärt, effektivt och pålitligt och glömt inte att det tar 15 sekunder för kunden att bestämma sig om de ska stanna eller inte på din hemsida eller inte. Så lämna det tekniska till Kepler Hosting och fokusera på att bli en stor del av WooCommerce.