SEO för alla

Integrera sökkonsol och Google Analytics till Kepler Hosting och få ännu bättre på SEO med några få klick. Hantera allt från ett och samma ställe.

Blixtsnabb hosting

Vi använder den senaste tekniken som Nginx, PHP 7.4, LXD-mjukvarubehållare, MariaDB och datoroptimerade dedikerade virtuella maskiner för att se till att din webbplats laddas supersnabbt.

Konkurrenskraftig prissättning

Med vår blixtsnabba infrastruktur erbjuder vi snabbare hosting för samma eller lägre pris!

Upptidsövervakning

Se till att din webbplats drifttid är stabil med vår specialutvecklade och optimerade drifttidsövervakning

Dagliga backuper

Skydda din affärskritiska data snabbt och enkelt med säkerhetskopiering.

Konfigurera med ett enda klick. Du får automatiska dagliga ögonblicksbilder som kan lagras i en vecka, månad eller till och med ett helt år.

Staging-miljö för varje webbplats

Testa ändringar och uppdateringar innan webbplatsen lanseras. Vi inkluderar alltid en staging-miljö för varje webbplats.

Sök & ersätt

Använd detta verktyg för att ersätta alla värden i din databas. Ska du flytta till en ny domän? Inga problem!

Gratis SSL-certifikat

Tycker du att det är jobbigt att lägga till SSL-certifikat (HTTPS) på din webbplats? Med vår automatiserade SSL-generering, så görs jobbet åt dig! Såfort en domän läggs till, så aktiveras automatiskt SSL för den domänen. Med Kepler behöver du aldrig tänka på SSL igen

Kraftfulla verktyg för utvecklare

Verktyg utformade för att effektivisera din vardag som utvecklare. Använd Blueprints, SSH, Git, WP-CLI och mycket mer

Säkerhet mot skadlig programvara och buggar

Vi håller din sida så säker som möjligt mot hackare och spam, men om olyckan är framme fixar vi det kostnadsfritt, när det är möjligt

Användarhantering

Du kan enkelt bjuda in dina utvecklare för att komma igång och arbeta med din webbplats. Vi har en utmärkt verktygslåda som gör byggandet av din webbplats mer effektivt. – Kommer snart

Support från riktiga människor

Vårt team bryr sig om dina problem och arbetar effektivt för att hjälpa dig hitta rätt lösning. Om något går fel finns vi här, liksom om du behöver råd eller har frågor om din webbplats.

Snabbare än SSD-lagring

MaxIOPS-lagringsteknik, byggd på SSD:er av företagsklass men upp till 2 gånger snabbare jämfört med industristandard-servrar. Det bästa för högsta prestanda på din WordPress- eller WooCommerce-webbplats.

Otroligt snabbt

Få imponerande laddningstider för din webbplats samt var uppbackad av vår stabila och säkra infrastruktur med noggrant utvalda datacenterleverantörer. Du behöver inte konfigurera något själv. Skönt va?

Flytta från din gamla hosting-leverantör med några få klick

Det är väldigt enkelt att flytta från ditt gamla webbhotell. Med Keplers migreringstjänst får du hjälp hela vägen till lanseringen.

Hos Kepler är WordPress-kunskap inte en eftertanke, det är vår första prioritet. Vårt team talar WordPress flytande.

Keplers instrumentpanel är användarvänlig och kraftfull, med enkel navigering som ger dig en översikt över alla dina webbplatser. Vi ger dig alla verktyg, bara ett klick bort.

Vi använder pålitliga datacenter med den senaste hårdvaran och topp SLA-lösningar för att ge vår plattform sin kärninfrastruktur.

Registrera dig idag, och starta din resa med Kepler Hosting.

#BeBoldSwitchNow!

Är du redo att
komma igång?

Du styr din digitala upplevelse på Kepler! Registrera dig idag och ta del av mer än bara WordPress-hosting.

Vad är SEO-hosting?

SEO-hosting innebär att varje webbplats som webbmastern äger har unika IP-adresser. Det betyder att ur användarnas synvinkel ser det ut som om en webbmaster inte äger dessa webbplatser men flera gör det. För att förenkla: Låt oss säga att du äger 10 webbplatser och vill länka till en annan webbplats med hjälp av dem. För att det ska ge någon länkkraft måste sökmotorer tro att dessa webbplatser ägs av olika identiteter för att ge det bästa resultatet

Ge det en chans!
Prova Kepler Hosting
Registrera dig nu

Oroa dig inte för våra snälla teknikers kunskapsnivåer. Ställ bara en fråga, hur lätt eller svår som helst. Kepler Hosting är enkelt men ändå avancerat utan att du någonsin känner dig vilsen!