fbpx

Vi tror på riktigt dedikerade tjänster från ett högpresterande webbhotell.
Ge din webbplats den där extra snabbheten!

curve

Högklassig kundtjänst som gärna hjälper till!

Vi tror på personlig support som gör skillnaden. Support som hjälper dig att lösa ditt problem med råd om bästa möjliga väg framåt.

Vårt team levererar support på både svenska och engelska!

Enkelt och supersnabbt!

Kraftfull kontrollpanel!

Med vår API-baserade och kraftfulla kontrollpanel ger vi dig alla verktyg du behöver för att helt kunna hantera din webbplats utan att behöva gräva i det tekniska. Vår kontrollpanel är helt automatiserad och håller din webbplats frisk, snabb och säker.

En plattform för alla dina behov!

Byggd för…

En plattform byggd för allt och alla, byrå eller en grupp utvecklare. Det kanske är din första WordPress-webbplats? Oroa dig inte, vi finns här för dig!

Kepler är för alla! Är det din första WordPress-webbplats, din andra eller kanske för alla dina webbplatser? Det finns inga gränser.

Kontakta oss idag för gratis migrering av alla WordPress- eller Woo-handelssajter!

Kepler Hosting är speciellt utvecklat för utvecklare och byråer. Vi anser att ett webbhotell för dig som driver byrå eller är en utvecklare ska vara enkelt och snabbt men att du även kan ge dina kunder enkel tillgång till eget webbhotell.

Med alternativ för din loggo och support som om det vore en av dina anställda. Direkt kundfakturering och tillgång till våra dedikerade utvecklare direkt från ditt tangentbord. Det är busenkelt att arbeta tillsammans med Kepler Hosting.

Oroa dig aldrig mer för att plugin uppdateringar eller om din kunds hemsida går ner under en helg. Vi täcker upp där det behövs.

Är du ett litet företag som behöver massivt mer prestanda eller nästa nivålösning för ditt WordPress webbhotell? Då är Kepler Hosting den rätta lösningen för dig. Med utvecklare och supporttekniker bara ett klick bort. Vi hjälper dig när saker blir tekniska.

Att arbeta med utvecklare kan vara dyrt. På Kepler har vi mycket skickliga utvecklare redo att hjälpa till med alla WordPress-relaterade problem som din utveckling behöver.

Hastighet och prestanda i fokus!

Inte som något annat webbhotell!

Vi älskar att skapa, förändra och göra skillnad. Vi är inte som andra webbhotell. Vi tror på verklig prestanda och enastående support men också snabb tillgång till topputvecklare när det gäller. Genom att använda Kepler får du allt detta från ditt skrivbord. Vi är inte värd för Google Cloud, AWS eller andra större aktörer. Vi har våra egna dedikerade lösningar som passar dina behov med många funktioner som de vanliga molnleverantörerna inte erbjuder. Vill du vara värd för en webbplats i ditt land / din region – Begär ett nytt datacenter hos oss nära dig.

curve

Utvecklare ett klick bort!

Vi vet att det ofta är dyrt och svårt att hitta bra utvecklare snabbt. Med Kepler Hosting erbjuder vi inte bara en supermodern plattform utan du har också en utvecklare bara ett klick bort.

Om det är ett tema eller en plugin-fråga och webbplatsen ligger nere eller det är någon ytterligare utveckling som behövs för att din webbplats ska vara optimal. Tveka inte att ta kontakt med oss!

Övervakning, raportering och säkerhet!

Fullt hanterad!

Spendera mindre tid på att oroa dig för din WordPress- eller Woocommerce-webbplats och mer tid för att växa ditt företag och din produkt.

Oavsett om du behöver återställa en säkerhetskopia av din webbplats eller om du drabbas av ökad trafik så finns Kepler Hosting här för dig varje steg längs vägen.

curve

Skapa ett konto idag!

Skapa ett Kepler Hosting konto idag! Kepler Hosting ger dig bästa pris baserat på antal sidor du skapar. Vi tror på rabatterade priser där du växer med oss och får alla fördelar med marknadens bästa pris med högsta prestanda i jämförelse.

Har du fler sidor och vill kunna kontrollera allt på ett ställe fast med individuella inloggning för dina kunder har du kommit rätt. Vi ger allt från 5% upp till 20% baserat på antal sidor.

path_upper
path_lower

Elementor: 5 enkla steg till en skräddarsydd och unik WooCommerce-produktsida

Som e-handlare vill vi att vår e-handel ska sticka ut. För att uppnå detta och verkligen skapa en unik upplevelse för dina kunder, så måste du kunna anpassa din produktsida exakt som du vill ha den

Elementor: 7 steg för att göra sin Elementor-sida snabbare

Hastighetsoptimering är lika viktigt som UI- och UX-design samt övergripande estetisk känsla när det kommer till webbdesign. Din webbplats kan vara näst intill värdelös om det tar en evighet för dina besökare att ladda din hemsida. Men som alla vet; om det finns problem, så finns det alltid lösningar. 1. Ta bort inaktiva plugins och […]

Vad är en Sitemap/webbplatskarta?

En sitemap eller webbplatskarta är en fil som listar tillgängliga sidor på din webbplats och som underlättar för sökmotorerna att hitta alla dina sidor.

Vad är Konverteringsoptimering?

Vad är konverteringsoptimering? I detta inlägg kan du lära dig allt som har med CRO att göra.