Våra tre vertikaler och värderingar

Behöver din webbplats ökad prestanda? Vill du känna att din hemsida är i goda händer? Vi är här för att förändra den nordiska hosting-marknaden.

Kepler Hosting är en plattform för konsumenter, företag, byråer och utvecklare.

Säkerhet är vår främsta prioritet där vår stack är byggd för att hålla. Vi erbjuder dedikerade IP-adresser, kontroll över din behållare och webbplats med vår kraftfulla instrumentpanel samt övervakningssystem.

Med vår API-baserade och kraftfulla instrumentpanel ger vi dig alla olika verktyg du behöver, för att helt och hållet hantera din webbplats utan att gräva i de tekniska detaljerna. Vår instrumentpanel är helt automatiserad och håller din webbplats hälsosam och säker.

Vi är inte här för att slå jättarna i skala. Vi tror på dedikerade tjänster och högpresterande hosting. Ge din webbplats extra fart!

Oavsett om det är en WordPress- eller WooCommerce-webbplats, så löser Kepler Hosting dina vardagliga problem!

Vi är Kepler

Kepler Technologies AB (Svenskt Aktiebolag) grundades 2018 med en önskan att tillhandahålla något annorlunda och nytt baserat på tillförlitlighet, snabbhet och automation. Vi siktar på att skapa den bästa WordPress-värdplattformen mätt mot våra konkurrenter, och vi lever vår dröm. Vi vill störa utrymmet, tänja på gränserna och blåsa våra konkurrenter med utmanande prissättning, enklare och snabbare värdupplevelse. Vi är här för att tänja på gränserna och erbjuda WordPress-värd av hög kvalitet.

Kepler startades av en grupp nördiga individer som såg att ingen enskild leverantör kunde ge oss det vi behövde när vi lanserade en ny webbplats för våra kunder. Olika värdleverantörer med ibland krångliga instrumentpaneler, dålig support och väldigt svåranvända gränssnitt.

Vi satte vårt utvecklings- och designteam på jobbet och skapade Kepler Hosting. Namnet inspirerades av rymdteleskopet Kepler som har haft en enorm inverkan på rymdteknologin genom åren, därefter föddes Kepler Hosting med en önskan att göra skillnad i värdutrymmet. På samma sätt ville vi störa hostingutrymmet genom att tillhandahålla en enklare och snabbare värdupplevelse med bättre priser. Vi är här för att tänja på gränserna och erbjuda WordPress-hosting av hög kvalitet. Ändå har vi fortfarande en lång resa framför oss men vi älskar det vi gör och försöker göra skillnad varje dag. Vi siktar på att skapa den bästa WordPress- hostingplattformen mätt mot våra konkurrenter, och vi lever vår dröm.

Med huvudkontoret i Helsingborg, södra Sverige och resten av teamet som arbetar i öppna arbetsplatser runt om i världen där några av oss kommer att vara vakna när som helst på dygnet för att ge dig snabb support när det behövs.

Håll utkik och följ med på vår resa till yttre rymden!