Gratis Migrering på Kepler Hosting

Kepler Hosting erbjuder WordPress Migrering för både din WooCommerce och WordPress hemsida. Vi har gjort det så enkelt som möjligt för att underlätta en flytt till Kepler Hosting. WordPress Migrering har aldrig varit enklare. Oavsett om du har en egen server idag eller har din sida hos en annan leverantör. Vi flyttar och hjälper dig komma igång samt att du får 3 månader gratis WordPress och WooCommerce Hosting hos oss.

 

Gör en WordPress Migrering själv

Vi har frågat våra utvecklare och partners i hur dom bäst flyttar en WordPress eller WooCommerce hemsida och där röstades Duplicator Pro som ett riktigt bra alternativ till det manuella med FTP och databas flytt.

Duplicator pro fungerare genom att intallera och sedna skapar du en install fil som du laddar upp på din nya server. Du kör geno installerna och dne packar upp och installera din site.

Det är precis så enkelt som det låter.

 

Så genomför du en migrering med Kepler Hosting migrerings tjänst

Kepler Hosting erbjuder en migrerings tjänst där du helt enkelt loggar in till din portal och trycker på “Request Migration” där fyller du sedan in sFTP och Databas detaljer till din nuvarande hosting leverantör så tar vi hand om flytten. Du behöver inte lyfta ett finger. När flytten är klar kontaktar vi dig för att peka om domän namnet.

Hur funkar Kepler Hosting Migreringstjänst? Steg för steg

När du loggar in på din Kepler Hosting Portal så kommer du till något som heter “Base” och här kan du sedan trycka på Migration för att skapa en WordPress Migrering request!

Här får du möjlighet att skapa din första migrering!

kepler hosting gratis migrering

När du trycker på “Request a migration” så kommer du till nästa steg där vi behöver lite detaljer från din nuvarande hosting leverantör. Detaljer som behövs är Serverns IP address, Användarnamn, Lösenord och Port.

Skulle inte din nuvarande hosting ha dessa detaljer tillgängliga så kan du skriva till oss i supporten så hjälper vi dig att hitta rätt. Kepler Hosting använder en säker tjänst för att skicka lösenord.

gratis migrering hur gör man

När du har fyllt i detaljer för servern så är nästa steg detaljer för din WordPress sida. Så vi kan logga in och migrera. Där behöver du välja vad det är för typ av sida, är det en WooCommerce/E-handel eller Multisite? Samt detaljer till databas och WordPress inlogg.

Guid för att flytta webbhotell

Som sista steg bestämmer du vad sidan heter (om du redan har en installerad sida) eller om du vill att vi ska skapa en ny sida inne på ditt konto i samband med flytten.

Nu är allt klart och en Migration request är skickat till vårt Team. Det som kommer hända sen är att vi tar kontakt med dig för att planera en tid då vi kan flytta sidan. Efter det så kommer vi sedan att påbörja flytten där vi håller dig uppdaterad.

Så fort sidan är flyttad så kontaktar vi dig igen och hjälper dig att peka om Domännamnet.

Så fort det är gjort så är migreringen klar! 

kepler hosting

 

Vad är WordPress

WordPress är en populär open source blogg platform som också har ett CMS (contnet management system)

 

Vad är WooCommerce

WooCommerce är en open source e-handle plugin för WordPress. Det är en utav dom mest använda E-harndel plugins/lösningar med över 3 miljoner nerladdningar till dagens datum.

 

Vad är WordPress Webbhotell

WordPress Webbhotell är en tjänst där du köper plats på en dedikerad server. En plats för din hemsida att ligga på så att folk kan besöka den.