Kepler Black Week - 23 till 30 November

WordPress hosting
for everyone

Kepler Hosting tar automatisering på allvar. Vi försöker eliminera mänskliga fel så mycket som möjligt och automatisera i stort sett allt möjligt.

Ger dig den bästa värdupplevelsen med ständig övervakning, säkerhetskopiering och kontroll av malwear. Vi följer din webbplats noga.

Blixtsnabb, pålitlig och säker värd med personlig support.

Blixt snabbt värd

Vi använder toppmodern teknik som Nginx, PHP 7.4, LXD-programvarucontainrar, MariaDB och beräkningsoptimerade dedikerade virtuella maskiner för att se till att din webbplats laddas super snabbt.

Konkurrenskraftig prissättning

Med vår blixtsnabba infrastruktur erbjuder vi snabbare hosting för samma eller lägre pris!

Upptidsövervakning

Se till att din webbplats är drifttid med vår specialutvecklade och optimerade övervakning av drifttid.

Dagliga säkerhetskopior

Skydda dina affärskritiska data snabbt och enkelt med enkel säkerhetskopiering.

Konfigurerbar med ett enda klick får du automatiska dagliga ögonblicksbilder som kan hållas i en vecka, månad eller till och med ett helt år.

 

Support & utvecklare som bryr sig.

Kepler-teamet är mycket skickliga WordPress-utvecklare från grunden. Vi bryr oss om att ge support och utveckling och går alltid en extra mil för att vara säker på att vi tillgodoser dina behov och hjälper dig att lösa eventuella problem eller frågor. Att tillhandahålla snabbt och kunnigt stöd är nyckeln till alla framgångsrika WordPress-värdar. Att använda Kepler ska vara enkelt och värdefullt.

Vi erbjuder omedelbar svar med riktiga människor (de flesta av våra utvecklare är människor) 24/7 redo att hjälpa dig

Everything you need
Support & batteries included

Implementera på 45 sekunder

Inte som någon annan värd

Oroa dig inte för de extra kostnaderna för att migrera från en annan värdleverantör. Det är gratis!

Snabbare än SSD-lagring

MaxIOPS lagringsteknik, byggd på SSD-enheter i företagskvalitet men upp till 2x snabbare jämfört med industristandard servrar. Bara det bästa för den bästa prestandan på din WordPress- eller Woocommerce-webbplats.

Kontrollpanel, utvecklad internt

Vi har utvecklat vår kontrollpanel för att ge dig full kontroll över alla aspekter av dina tjänster och för att ge dig en fullständig inblick i dina webbplatser.

Enkelt men kraftfullt API

Vårt kraftfulla API låter dig hantera allt som kan kontrolleras i kontrollpanelen.

Otroligt snabbt

Få imponerande laddningstider för din webbplats, med stöd av vår stabila och säkra infrastruktur med noggrant utvalda datacenterleverantörer. Du behöver inte konfigurera någonting själv.

Gratis SSL-certifikat

Oroa dig inte för att lägga till SSL-certifikat (https) på din webbplats. Med vår automatiska SSL-generation när du har lagt till din domän behöver du aldrig tänka på SSL igen.

Stagingmiljö för varje webbplats

Testa ändringar och uppdateringar innan du startar dem, vi inkluderar alltid en mellanmiljö för varje webbplats.

Kraftfulla verktyg för utvecklare

Verktyg utformade för att effektivisera din vardag som utvecklare. Använd Blueprints, SSH, Git, WP-Cli och mycket mer.

Säkerhet mot alla skadliga program och buggar

Vi håller din webbplats så säker som möjligt mot hackare och skräppost, men om olyckan inträffar fixar vi den gratis där det är möjligt.

Säkerhetskopiering

Varje dag gör vi en säkerhetskopia av alla dina filer och hela din databas, du kan gå upp till 30 dagar tillbaka. Du kan också skapa din egen säkerhetskopia inom du gör några ändringar.

Stöd från riktiga människor

Vårt supportteam bryr sig om dina problem och arbetar effektivt för att hjälpa dig att hitta rätt lösning. Om något går fel är vi här, även om du behöver råd eller har frågor om din webbplats.

Användarhantering

Du kan enkelt bjuda in dina utvecklare att komma igång och arbeta på din webbplats. Vi har en riktigt bra verktygslåda för dina utvecklare som gör att din webbplats blir effektivare.

Wordpress Experts - Användarvänligt och kraftfullt

Hos Kepler är WordPress-kunskap inte en eftertanke, det är vår främsta prioritet. Vårt team talar WordPress flytande, har erfarenhet av felsökning, serverunderhåll, tema och plugin-byggnad och underhåll, bidrar till WordPress-kärnan och mer!

När en fråga är löst delar vi kunskapen internt. Om ett problem uppstår oftare delar vi vad vi har lärt oss i vår kunskapsbas för att hjälpa dig att göra saker på egen hand.

Kepler-instrumentpanelen är användarvänlig och kraftfull med enkel navigering och en översikt över alla dina webbplatser. Vi ger dig alla verktyg med bara ett klick bort.

– Kepler ger dig kraftfulla och specialbyggda verktyg för att vara värd för din webbplats.
– Översikt över instrumentpanelen på alla dina webbplatser.
– Automatiserad domänhantering
– Automatiserad SSL-generation

Vi använder betrodda datacenter med den senaste hårdvaran och de bästa SLA-lösningarna för att ge vår plattform ett kärninfrastrukturnätverk för att kunna leverera avancerade installationer för varje webbplats i en dedikerad miljö.

Särskilda lösningar

Kräver din webbplats speciella behov? Har du speciella integrationer, anslutningar eller API: er? Oroa dig inte. Vi arbetar med stora volymer och tekniska lösningar.

På Kepler kan vi hjälpa dig med Elasticsearch, Redis, Reverse Proxy och mycket mer. Om din webbplats är väldigt teknisk och behöver speciella lösningar, kontakta oss gärna så hjälper vi dig gärna.

curve

Boka en demo

Boka en tio minuters demo med vårt säljteam och låt oss visa Kepler. Kom ihåg att du kan registrera dig för Kepler gratis. Den dagen du väljer att komma igång med din webbplats behöver du bara ange ett kreditkort och du är redo att gå!