Kepler Black Week - 23 till 30 November

Hantera dina kunder från
din egen portal

Som byrå är det kanske inte lätt att hantera alla dina kunder som är värdplattformar och portaler med olika inloggningar och portaler. Kepler Hosting är byggt för att lösa problemet genom att ha ett gränssnitt som styr alla dina klientsidor.

Du kan fortfarande ge klienten möjlighet att få tillgång till portalen som om klienten registrerade sig själv. Med byråns värd- och white label-lösning får du alla Kepler-funktioner till ditt förfogande. Hantera betalningar, överför betalningar, enkel hantering och direkt tillgång till support på toppnivå och utvecklare för att hjälpa till om något skulle hända med en klientsida.

 

En plattform - många klienter

En plattform för en byrå som vill kunna erbjuda sina kunder den bästa webbhotell lösningen. Styr allt från en portal och vi kan erbjuda en helt anpassat version med er logga och kontaktdetaljer. Snyggt att visa upp för era kunder.

Unika verktyg och kraftfullt gränssnitt!

Verktyg som hjälper dig i ditt dagliga arbete med dina klientsidor. Lätt att hitta referenser. Tillgång till support, rensa cache och utföra enkla uppgifter med bara ett klick.

Allt är ditt. 100% vit etikett
inklusive vårt support.

Allt är ditt! Sälj vår tjänst som om den var din egen. Med vår Kepler vita etikett ger du dina kunder det bästa av två världar. Det bästa är att vårt stöd också är white label och vårt team kommer att arbeta som dina egna dedikerade tekniker för att hjälpa dina kunder om något skulle hända. Var säker på att vårt team redan har meddelats om det finns ett problem med nedtid eller plugin / tema.

Dedikerat stöd

Vår support finns på två språk och online 24/7 för att erbjuda dina kunder det bästa stödet var de än befinner sig.

Tillgång till utvecklare

För byråer erbjuder vi vårt virtuella utvecklarpaket där vi erbjuder fasta timmar per månad för att utföra uppgifter som pluginuppdateringar, webbplatscheck och eventuell fix och förfrågningar från dig som byrå eller klienten direkt.

Virtuell utvecklare är ett koncept där du har precis rätt kunskap tillgänglig, vare sig det är backend, UX, server, hosting och mer. Vi tilldelar rätt person som är lämplig för uppgiften.

Var transparent. Ge dina kunder en
inloggning på deras webbhotell

De flesta kunder och användare vill ha tillgång till sina webbplatser bara för att vara på den säkra sidan. Detta kan vara ett problem med andra webbplattformar där du som byrå inte kan ge våra uppgifter utan att exponera alla dina andra webbplatser. Med Kepler hosting kan du skapa en specifik inloggning för klienten där de får en portal precis som alla andra användare på Kepler men ändå hanteras av din byrå. Var transparent.

Vi har också vår DNS-chef som ger dig möjlighet att vara värd för alla dina klienters DNS-poster. Detta ger dig och dina kunder hela paketet med Kepler-erbjudanden en one-stop-shop för domäner, dns och WordPress-hosting.

Client Login

Klientinloggning ger dina klienter tillgång till deras webbplatser. Du som byrå har möjlighet att överföra eller till och med hantera fakturering. Du kan till och med låta Kepler hantera faktureringen för webbhotell inklusive dina egna omkostnader.

DNS Manager

Kepler DNS-chef ger dig möjlighet att vara värd för alla dina klienters DNS-poster på en och samma plats. Vilket ger dig friheten att uppdatera poster och hjälpa klienter vid behov. DNS kan vara en utmaning många gånger om du inte har direkt tillgång som byrå.

Wordpress Agency Solutions

Kepler WordPress Agency-lösningarna sammanför ditt team med enkel team- och kundhantering. Vi påskyndar din utvecklingsprocess och ger dig nödvändiga verktyg som behövs för mellanstegsmiljöer, gratis migreringar, tillgång till support och utvecklare.

Med Kepler Hosting – Att hantera WordPress-webbplatser kommer aldrig att bli huvudvärk, ryggont eller problem igen.

– Enkel lagledning
– Tydliga och lättlästa rapporter och fakturor
– Överföra eller hantera kundfakturering
– Påskynda din utveckling
– Iscenesättningsmiljöer
– 100% gratis migreringar för ALLA webbplatser

Hundratals WordPress-webbplatser svarar på Kepler Hosting varje dag för att leverera en upplevelse.

Välj Kepler för dina
Client Wordpress-webbplatser

Faktureringsöverföring

Du kan starta och stänga webbplatser som du vill, du behöver inte betala för någonting i förväg och allt kommer att finnas på samma faktura.

Om du vill överföra betalningen till kunden kan du skicka en säker betalningslänk där kunden enkelt kan betala. Kunden blir ägare till webbplatsen men du har fortfarande full tillgång till att fortsätta utveckla.

Staging-miljöer

Du har tillgång till flera iscensättningsmiljöer så att du kan börja bygga innan du går live. Till och med ett specifikt utvecklingsområde som ger dina utvecklare en arbetsplats.

Flytta till oss gratis

Vi erbjuder 100% GRATIS migrering till Kepler Hosting. Kontakta oss idag och låt oss komma igång!

Enkel lagledning

Bjud in ditt hela team! Bjud in och tilldela dina kunder deras webbplatser. Migrera från webbplats till plats med bara ett klick eller sök.