Genom att besöka vår webbplats och registrera dig på våra tjänster godkänner du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du samtycker också till att Kepler Hosting använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig. Det är viktigt att du läser och förstår vår integritetspolicy innan du använder våra tjänster.

För att kunna erbjuda dig våra tjänster, samt vårt betalningsalternativ Stripe, behöver vi behandla dina personuppgifter enligt beskrivningen nedan. Vi gör det med största hänsyn till din integritet.

Vilken information samlar vi in?

– Information som du lämnar till oss. Du kan direkt eller indirekt komma för att ge oss information om dig själv på ett antal sätt, till exempel när du bekräftar ett köp på vår webbplats base.keplerhosting.com, om du väljer att betala med något av våra betalningsalternativ, kontakta oss när du använder vårt kontaktformulär eller chatta med oss ​​online. Detta kan vara:

– Personlig information och kontaktinformation – namn, faktureringsadress, e-postadress, mobiltelefonnummer.

– Betalningsinformation – kredit- och betalkortsdata lagras inte på vår webbplats eller i något annat register som vi har (kortnummer, utgångsdatum, och verifieringskod), bankkontonummer, etc. Allt detta hanteras enbart av våra betaltjänstleverantörer och du hittar deras globala integritetspolicy här: Stripe.com

– Information vi samlar in om dig. När du använder vår webbplats (som när du bekräftar ett köp, väljer att betala med vår betalningsmetod Stripe eller använder vår livechattfunktion), kan vi samla in följande information:

– Personlig information och kontaktinformation — namn, fakturerings- och leveransadress, e-postadress, mobiltelefonnummer, etc.

– Information om tjänsterna – detaljer om tjänsten du har köpt av oss.

– Finansiell information – Vi samlar inte in eller lagrar någon finansiell information förutom storleken på tjänsten du har köpt.

– Historisk information – din köp- och betalningshistorik sparas i 7 år i våra bokföringsböcker enligt skattelagen och raderas därefter (endast datum, produkt och belopp för inköp lagras ).

–  Information om hur du interagerar med Kepler Hosting – hur du använder våra tjänster, inklusive svarstid för sidor, nedladdningsfel, hur du uppnådde och lämnade tjänsten samt meddelanden skickas när vi kontaktar dig.

– Enhetsinformation – t.ex. IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidszon, operativsystem, plattform och skärmupplösning.

– Geografisk information – din geografiska plats när du besökte vår webbplats.

Informationen du ger oss, såväl som information om tjänsterna och din ekonomiska information (endast köpbelopp), är i allmänhet nödvändiga för att utföra tjänst för att leverera produkten du har köpt, medan den övriga informationen vi samlar in i allmänhet behövs för andra ändamål, enligt beskrivningen nedan:

Vad gör vi med din information?

Tillhandahålla, utföra och förbättra våra tjänster. All data används för att leverera, utföra och förbättra Kepler Hostings tjänster och produkter.

Kommunicera med dig. Kepler Hosting kan också använda dina uppgifter för att kommunicera relevant information till dig angående ditt köp eller liknande tjänster och utföra kundnöjdhetsundersökningar angående våra tjänster (till exempel efter att du har kontaktat Kepler Hosting-kund tjänst) via elektroniska kommunikationskanaler och via telefon. Om du inte vill ta emot sådan kommunikation är du välkommen att maila oss på: [email protected]

Vem kan vi dela din information med?

Vi kan överföra till eller dela din informationn med utvalda tredje parter, i enlighet med följande. Vi kommer att vidta alla rimliga juridiska, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att dina uppgifter hanteras säkert och med en adekvat skyddsnivå för överföring till eller delning med dessa utvalda tredje parter.

Myndigheter. Kepler Hosting kan ge nödvändig information till myndigheter som polisen, skattekontoret, riksåklagaren eller andra myndigheter om vi är skyldig att göra det enligt lag, på deras begäran.

Vad vi inte kommer att göra med din data. Vi kommer inte att sälja eller vidarebefordra din personliga information för obehörig användning till tredje part överhuvudtaget.

Var behandlar vi din personliga information?

Vi strävar alltid efter att behandla dina uppgifter inom EU/EES. Uppgifterna kan dock i vissa situationer överföras till och bearbetas i länder utanför EU/EES för andra leverantörer eller underleverantörer (som Facebook, Google och andra marknadsföringskanaler) . Kepler Hosting är fast beslutet att alltid skydda dina data och kommer att vidta alla rimliga juridiska, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att dina data hanteras säkert och med en adekvat skyddsnivå jämförbar med och på samma nivå som skyddet som erbjuds inom EU/EES.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar uppgifter om försäljningstransaktioner i 7 år enligt svenska skattelagar och sådan data sparas i våra bokföringsböcker, och raderas/förstörs därefter permanent.

Dina rättigheter och datasäkerhet

Rätten att få tillgång till dina data. Du kan begära en kopia av den information du vill veta och verifiera den information vi har om dig. Exemplaret är gratis att begära och du kontaktar oss enklast på [email protected] eller per telefon på +46 (0) 42 453 08 30 – < span lang="en">Rätten till rättelse. Du har rätt att korrigera felaktig eller ofullständig information om dig själv.

Rätten att bli raderad (“rätten att bli glömd”). Du har rätt att begära radering av dina personuppgifter för det fall att uppgifterna inte längre behövs för det syfte de samlades in för. Det kan dock finnas skyldigheter som hindrar oss från att omedelbart radera delar av din data. Dessa skyldigheter kommer från bokföring och skattelagar, men också från lagstiftningen om konsumenträttigheter. Vad vi gör är att blockera de uppgifter som vi måste spara från att kunna användas för andra ändamål än för att uppfylla dessa juridiska skyldigheter.

Hur är det med cookies och liknande tekniker?

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att leverera en skräddarsydd och “smidig” onlineupplevelse. För mer information om hur Kepler Hosting använder cookies och liknande, se vår cookie statement .

Kontakta oss

Kepler Technologies AB , Brogatan 9, 252 66 – Sverige – Telefon +46 (0) 42-424 04 43 eller mail [email protected]

Kepler Hosting har ett dataskyddsombud eftersom vi tar dataskydd på allvar. Vår kundtjänst är en förlängd arm till dataskyddsombudet och tar mer än gärna emot dina frågor angående dataskydd och personuppgifter. Du kan alltid nå Kepler Hosting kundtjänst på [email protected] eller [email protected].

Kepler Technologies AB är ett registrerat svenskt aktiebolag (AB) med registreringsnummer 556858-3131 och företaget ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter data enligt beskrivningen ovan. Kepler Technologies AB följer svensk dataskyddslagstiftning.

För mer information eller frågor, kontakta [email protected]

Uppdaterad 2021-08-12