leads på LinkedIn
Hur fungerar det om man vill öka leads på LinkedIn och inte bara synas? 

Det vi ska berätta om i detta inlägget är just detta, leads på LinkedIn – Det viktigaste med LinkedIn är att man lägger upp en effektiv långsiktig strategi för att bygga upp sitt nätverk på bästa sätt. Det är svårt att säga hur lång tid det tar innan man ser resultat det kan ju variera en hel del beroende på branch etc. Men om man fortsätter att synas och visa att man är aktiv kommer det komma en dag när någon kund hör av sig och säger ”Jag kom att tänka på att ni har bred kunskap inom WordPress och utveckling, kan ni hjälpa vårt företag med detta projektet?” 

Försök inte fokusera på likes eller kommentarer, det viktigaste är att ni får ut ert budskap och visar att ni är bäst på det ni gör och att ni har bred erfarenhet samt håller bra kvalitét på inläggen. Då kommer ni automatiskt vara top-of-mind när någon behöver hjälp av er tjänst. Det viktigaste är att göra avtryck hos människor så de kommer att tänka på ert företag när de behöver hjälp. 

  1. Gör det enkelt för den potentiella kunden att förstå era kompetenser och visa vad ni går för.
  2. Ha relevant och inspirerande content. 
  3. Fokusera på er kompetens och på att få ut bra information istället för att fokusera på likes. 
  4. Blanda er kompetens med hjärtat och personligheten, det går alltid hem. 
  5. Använd inte för mycket text det blir jobbigt att läsa.
  6. Sist men inte minst, hjälp andra och kommentera vad du har för erfarenheter och visa upp ditt företag från den bästa sidan.