Vad är SSL?

SSL (Secure Sockets Layer) är tekniken som möjliggör krypterad kommunikation mellan en webbläsare och en server. Tekniken använder SSL-säkerhetsprotokoll och har två speciella säkerhetsfördelar. Detta gör det möjligt för webbplatser att autentisera sig själva.

Vårt system annonserar automatiskt din nya domän och ser till att SSL-certifikatet sprids till fullo. Vi håller även koll och förnyar ditt SSL-certifikat åt dig när det är dags.

Grunderna i SSL - Kepler Hosting erbjuder gratis SSL

SSL (Secure Sockets Layer) är tekniken som möjliggör krypterad kommunikation mellan en webbläsare och en server. Tekniken använder SSL-säkerhetsprotokoll och har två speciella säkerhetsfördelar. Detta gör det möjligt för webbplatser att autentisera sig själva. Den krypterar också trafiken mellan servern och webbläsaren, vilket skapar en säkrare miljö för användarna. Webbplatser med SSL-certifikat har ett lås i adressfältet och använder även HTTPS istället för HTTP. Den goda nyheten är att SSL-certifikat ingår i alla våra paket och ser till att din sida är säker och skyddar känslig information som t.ex. kreditkortsnummer

Ge det en chans!
Prova Kepler Hosting
Registrera dig nu

Oroa dig inte för våra snälla teknikers kunskapsnivåer. Ställ bara en fråga, hur lätt eller svår som helst. Kepler Hosting är enkelt men ändå avancerat utan att du någonsin känner dig vilsen!