Boosta Google SEO med Wincher på Kepler Hosting

Om du läser det här så har du förmodligen bestämt dig för att använda Kepler Hosting för att boosta din google SEO, grattis och välkommen till enkelheten! I det här inlägget ska vi berätta varför just du borde koppla ihop WordPress-pluginet Wincher när du använder Kepler Hosting. Men först ska vi börja med att berätta vad Wincher är för något.

 

Vad är Wincher?

Wincher är ett mycket flexibelt och kraftfullt verktyg för att spåra nyckelordsrankningar som hjälper dig att följa dina framsteg och SEO-insatser. Wincher Rank Tracker är ett mycket kostnadseffektivt verktyg och passar alla online-företag och online-marknadsförare, tack vare dess lättlästa instrumentbrädor och kraftfulla insikter.

Några av funktionerna som Wincher erbjuder är daglig rankningsspårning, lokal rankningsspårning, API, nyckelordsforskning, konkurrenstpårning och On-Page-SEO-verktyg.

Google SEO

För er som är nya inom denna världen så tänkte vi passa på att berätta lite om SEO också och varför du bör prioritera detta. SEO eller Search Engine Optimization är namnet på de aktiviteter som har för avsikt att Google rankingen för en hemsida och ranka högt i sökresultaten. Här är några anledningar till att just du borde börja med SEO på din webbplats:

Syns i sökresultaten: SEO gör att din hemsida syns högst upp i sökmotorerna när någon söker efter sökfraser.

80% av kunder börjar på Google: Hela 80% av kunderna börjar sin köpresa på Google! Det är en utmärkt kanal för kundkontakt & leads.

Hög effektivitet & ROI: Får många kunder är SEO och Google den bästa kanalen för nya kunder och uppvisar högsta ROI.

Mätbara resultat: Det är möjligt att mäta exakt vilka sökfraser som genererar köp, leads och samtal. Går att mäta resultaten.

 

Wincher & Kepler

Så, med andra ord så rekommenderar vi er att skaffa Wincher för er Kepler Hosting-sida för att hålla koll på hur det faktiskt går för er hemsida och för att analysera och se vad ni kan göra bättre för att ranka högre på Google. Behöver ni hjälp med Wincher så finns vi här för er!