Ett webbhotell alternativ som kan öka din tillväxt!

Kepler Hosting är inte bara en WordPress hosting. vi är en plats för din hemsida där du kan känna dig tygg. Vi tar han om din hemsida på riktigt. Gratis SSL, Kostnadsfria flyttar. Support från duktiga WordPress utvecklare och mycket mer!

Om du registrerar dig idag får du 3 månader fri hosting och kostnadsfria flyttar!

Varför företag och privatpersoner väljer Kepler Hosting.

Blixtsnabb hosting

Vi använder den senaste tekniken som t.ex. Nginx, PHP 7.4, LXD-mjukvarubehållare, MariaDB samt datoroptimerade dedikerade virtuella maskiner för att se till att din webbplats laddas supersnabbt.

Konkurrenskraftig prissättning

Med vår blixtsnabba infrastruktur erbjuder vi snabbare hosting för samma eller lägre pris!

Drifttids övervakning

Se till att din webbplats drifttid är stabil med vår specialutvecklade och optimerade drifttidsövervakning.

Dagliga backuper

Skydda din affärskritiska data snabbt och enkelt med vår säkerhetskopiering.

Konfigurera med ett enda klick. Du får automatiskt dagliga ögonblicksbilder som kan lagras i en vecka, månad eller till och med ett helt år.

Staging-miljö för varje webbplats

Testa, ändra och uppdatera tryggt och säkert lanserasering. Vi inkluderar alltid en staging-miljö för varje webbplats.

Sök & ersätt

Använd detta verktyg för att ersätta alla värden i din databas. Ska du flytta till en ny domän? Inga problem!

Kostnadsfria SSL certifikat

Don’t worry about adding SSL certificates (HTTPS) to your site. With our automated SSL generation, once you add your domain, you never have to think about SSL again.

Kraftfulla verktyg för utvecklare

Verktyg utformade för att effektivisera din vardag som utvecklare. Använd Blueprints, SSH, Git, WP-CLI och mycket mer.

Säkerhet mot skadlig programvara och buggar

Vi håller din webbplats så säker som möjligt mot hackare och spam. Om olyckan är framme, så fixar vi den kostnadsfritt när det är möjligt.

Användarhantering

Du kan enkelt bjuda in dina utvecklare för att komma igång och arbeta med din webbplats. Vi har en utmärkt verktygslåda som gör byggandet av din webbplats mer effektivt. – Kommer snart

Support från riktiga människor

Vårt team bryr sig om dina problem och arbetar effektivt för att hjälpa dig hitta rätt lösning. Om något går fel finns vi här, liksom om du behöver råd eller har frågor om din webbplats.

Snabbare än SSD-lagring

MaxIOPS-lagringsteknik, byggd på SSD:er av företagsklass men upp till 2 gånger snabbare jämfört med industristandard-servrar. Det bästa för högsta prestanda på din WordPress- eller WooCommerce-webbplats.

Otroligt snabbt

Få imponerande laddningstider för din webbplats samt var uppbackad av vår stabila och säkra infrastruktur med noggrant utvalda datacenterleverantörer. Du behöver inte konfigurera något själv. Skönt va?

En bättre hosting-upplevelse. Flytta från din gamla hosting-leverantör med några få klick

Att flytta till Kepler hosting har aldrig varit så enkelt som det är nu. Du behöver helt enkelt inte göra något. Vi hjälper dig med en eller flera Kostnadsfria flyttar.

Hos Kepler är WordPress-kunskap inte en eftertanke, det är vår första prioritet. Vårt team talar WordPress flytande.

Keplers instrumentpanel är användarvänlig och kraftfull, med enkel navigering som ger dig en översikt över alla dina webbplatser. Vi ger dig alla verktyg, bara ett klick bort.

Vi använder pålitliga datacenter med den senaste hårdvaran och topp SLA-lösningar för att ge vår plattform sin kärninfrastruktur.

Varje millisekund räknas. Kepler hosting har ett team som bara jobbar på optimering. Vi väljer våra leverantörer utifrån hållbarhet och hastighet.

#Lämna problemen bakom dig

Är du redo att
komma igång?

Du styr din digitala upplevelse på Kepler! Registrera dig idag och ta del av mer än bara WordPress-hosting.

En komplett hosting-lösning dig och dina sidor

Kräver din webbplats särskilda behov? Har du speciella integrationer, anslutningar eller API:er? Oroa dig inte. Vi arbetar med webbplatser med stora volymer och tekniska lösningar.

På Kepler Hosting kan vi hjälpa dig med Elasticsearch, Redis, Reverse Proxy, Cache, Plugins och mycket mer. Om din sida är mycket teknisk och behöver speciallösningar, kontakta oss gärna direkt, så hjälper vi till.

Prissättning som är värd att prata om!

Betala allt eftersom! Vi fakturerar aldrig i förskott! Du betalar enbart för den tid som faktiskt används. Vare sig det är 1 dag eller 12 månader.

En komplett hosting-lösning 2022

Kepler Hosting tar automatisering på allvar. Vi strävar efter att automatisera i stort sett allt, så vi kan eliminera så många mänskliga fel så mycket som möjligt.

Med detta, kan vi ge dig den bästa hosting-upplevelsen med konstant övervakning, säkerhetskopiering samt kontinuerlig kontroll av skadlig programvara. Vi håller noga koll på din hemsida.

Ta rätt beslut! Gå över till ett hållbart och snabbt hosting-företag som bryr sig!

Ge det en chans!
Prova Kepler Hosting
Registrera dig nu

Oroa dig inte för våra snälla teknikers kunskapsnivåer. Ställ bara en fråga, hur lätt eller svår som helst. Kepler Hosting är enkelt men ändå avancerat utan att du någonsin känner dig vilsen!