Vi har allt du behöver!

Dra med fingret för att se priset

Månads abonnemang
Faktureras varje månad, ex. moms.
 • 3 månaders gratis hosting
 • WordPress Hosting
 • Obegränsade månatliga besök
 • SSD NVMe Storage
 • Gratis SSL-certifikat
 • Gratis migrering
 • Stöd för flera webbplatser
 • 24/7 support
 • Borttagning av skadlig programvara
 • Automatisk säkerhetskopiering
 • Anpassat SSL-stöd
 • Manuell säkerhetskopiering
 • Lagring av säkerhetskopia
 • Staging-miljö
 • Wincher Integration
 • SSH tillgång
 • Cachelösning
 • Dedikerad övervakning
 • Dedikerad IP/webbplats
Lite
99 SEK
 • Aktiveras direkt
 • Pris per installation
 • Upp till 2 500
 • 10 GB
 • 10 dagar
 • -
 • -
 • -
Plus
199 SEK
 • Aktiveras direkt
 • Pris per installation
 • Upp till 30 000
 • 20 GB
 • 20 dagar
 • -
 • -
Pro
249 SEK
 • Aktiveras direkt
 • Pris per installation
 • Upp till 100 000
 • 50 GB
 • 30 dagar

Flytta från din gamla hosting-leverantör med några få klick

Det är väldigt enkelt att flytta från ditt gamla webbhotell. Med Keplers migreringstjänst får du hjälp hela vägen till lanseringen.

Prova Kepler Hosting innan du binder dig till något! Skapa ett konto helt gratis, utan att behöva ange kreditkort i förväg! När du är redo att publicera din webbplats, så behöver du helt enkelt bara aktivera ditt konto.

Hos oss kan du lansera en WooCommerce-webbplats på under 3 minuter. Allt i Kepler är automatiserat, vilket gör det enkelt för dig, att arbeta med dina webbplatser. Du behöver egentligen inte ha någon relevant kunskap, eller vara teknisk för den delen. Vår portal är enkel att använda och redo för dig!

Vi har satt användaren I första rummet, och gjort det enkelt. En fantastisk UX, kombinerat med alla verktyg du någonsin kommer att behöva, that's it! Ingen mer huvudvärk!

Vi har ett flerspråkigt support-team bestående av ingenjörer, utvecklare och kundservice medarbetare till ditt förfogande 24/7. När vi menar 24/7, så menar vi verkligen dygnet runt, 7 dagar i veckan (oavsett om det är julafton).

Fullpackat med avancerade (men enkla att använda) verktyg

Oroa dig inte för våra teknikers kunskapsnivåer. Ställ bara en fråga, hur lätt eller svår som helst. Kepler Hosting är enkelt men ändå avancerat utan att du någonsin känner dig vilsen!

Enkelt att använda

Kärnan hos Kepler är inte bara prestanda, utan även en enkel kontrollpanel. Vi tänkte: ”varför göra det svårare än det borde vara”. Kepler är full proppat med funktioner, men fortfarande enkelt att använda.

''Pay-as-you-go''-fakturering

Betala bara för det du använder. Så enkelt är det. Låt oss säga att du registrerade dig den 10 januari 2021 och skapade din WordPress-webbplats. Det betyder att i slutet av månaden (31 januari), så faktureras du endast för den använda tiden, det vill säga du faktureras för 11 dagar.

Kepler's verktyg

Vi har alla verktyg för att göra livet lättare för dig, när du hanterar en WordPress- eller WooCommerce-webbplats

Gratis SSL-certifikat

Använd ett gratis Let’s Encrypt-certifikat för att lägga till HTTPS (hänglåset) på din webbplats.

Gratis migrering av WordPress-webbplatser

Vårt support-team hjälper dig att snabbt migrera din WordPress-webbplats från ditt befintliga webbhotell. Vill du veta vad det bästa är? Vi debiterar dig inte för detta! Som grädden på moset utför vi även mindre hastighetsoptimeringar utan extra avgifter vid övergången till Kepler Hosting.

Gratis migrering av WordPress-webbplatser

Vårt support-team hjälper dig att snabbt migrera din WordPress-webbplats från ditt befintliga webbhotell. Vill du veta vad det bästa är? Vi debiterar dig inte för detta! Som grädden på moset utför vi även mindre hastighetsoptimeringar utan extra avgifter vid övergången till Kepler Hosting.

Enastående support ingår

Stötte du på ett problem vid 01:00? Eller går det inte att logga in vid 21:00? Inga problem! Vi erbjuder alla våra kunder 24/7-support. Vi erbjuder även assistans av utvecklare när du springer på buggar som behöver åtgärdas.

Optimerade virtuella maskiner

Vi använder den senaste tekniken som Nginx, PHP 7.4, LXD-mjukvarubehållare, MariaDB och datoroptimerade virtuella maskiner för att se till att din webbplats alltid laddar suuuupersnabbt.

Otroligt snabbt!

Få imponerande laddningstider för din webbplats, tack vare vår vår stabila och säkra infrastruktur med noggrant utvalda datacenterleverantörer.

Snabbare än SSD-lagring

MaxIOPS-lagringsteknik, byggd på SSD:er av företagsklass men upp till 2 gånger snabbare jämfört med industristandard-servrar. Det bästa för högsta prestanda på din WordPress- eller WooCommerce-webbplats.

Lansera på 45 sekunder

Lansera en ny webbplats på ynka 45 sekunder. Gör följande: Klicka på lansera, KLART!

Skydd mot alla skadliga program och buggar

Vi håller din webbplats så säker som möjligt mot hackare och spam. Om olyckan är framme, så fixar vi det givetvis kostnadsfritt, när det är möjligt

Support från riktiga människor (inga robotar)

Vårt support-team bryr sig om dina problem och arbetar effektivt för att hjälpa dig hitta rätt lösning. Om något går fel finns vi här. Behöver du råd eller har frågor om din webbplats, så står vitill ditt förfogande även då!

#NittyGrittyTechTalk

NVMe backed ''containrar'' snabbt som ljusets hastighet

Ge din webbplats extra kraft, tillförlitlighet och säkerhet! Kepler Hosting löser dina vardagliga hostingproblem!

Prestanda är vårt fokusområde. Vi driftar inte på Google Cloud...

Vi älskar att skapa, förändra och göra skillnad. Vi är inte som andra webbhotell. Vi tror på säker WordPress-hosting, sann prestanda och enastående support samt tillgång till topp-utvecklare.

Genom att använda Kepler får tillgång till allt detta. Vi hänger inte ihop med Google Cloud, AWS eller andra stora spelare. Vi har dedikerade lösningar tillsammans med våra noga utvalda partners. Glesys, Internet Vikings & Upcloud

#Övervakning, avisering och säkerhet

Lägg mindre tid på att oroa dig för din WordPress- eller WooCommerce-webbplats och mer tid på att få ditt företag att växa.

Oavsett om du behöver återställa en säkerhetskopia av din webbplats eller om du drabbas av ökad trafik, är Kepler Hosting här för dig.

Är du en utvecklare?
Du kan sluta leta nu!

Kepler Hosting är en av de mest utvecklarvänliga plattformarna i Norden. Registrera dig som utvecklare idag, och få tillgång till vårt utvecklarprogram.

Prestanda är vårt fokusområde. Vi driftar inte på Google Cloud.

Som byrå kanske det inte alltid är lätt att hantera alla dina kunders olika webbhotell, leverantörer etc. med diverse olika portaler och inloggningsuppgifter. Kepler Hosting löser problemet genom att ha ett gränssnitt som kontrollerar alla dina kunders webbplatser

Kepler-nätverket

Kepler-nätverket är byggt på lokala, men globala partners som kan leverera det bästa inom högteknologiska avancerade servrar. Detta ger oss resurserna för att leverera högpresterande hosting till våra kunder.

Mer än 1 000+ webbplatser drivs av Kepler Hosting.

STH-SE-1

Live

FIN-EU-1

Live

AMS-EU-2

Live

Kepler är inte som alla andra hosting-leverantörer. Vi fortsätter att sträva efter att vara annorlunda i sättet vi hostar webbplatser. Kepler är inte en Google Cloud-plattform. Vi fokuserade istället på vad våra kunder behövde. Lokala, regionala och globala lösningar. Idag går fler och fler över till att hosta lokala webbplatser och det är här Kepler kommer in i bilden.

Ambitioner att bli Europas snabbaste WordPress hosting-leverantör – Sverige är en av våra största marknader där vi har dedikerade och kraftfulla servrar redo för just din webbplats. Kepler Hosting samarbetar med Internet Vikings och Glesys för tillhörande prestandatjänster.

Varje dag fortsätter vi att tänja på gränserna –
Upplev vår nästa generations WordPress-hosting med 100% drifttid SLA.

Vår enkla och kraftfulla kontrollpanel samt tillhörande tjänster, låter dig lägga mer tid på att arbeta på dina webbplatser och mindre tid på att hantera din server. Registrera dig nu eller kontakta oss, så hjälper vi dig att komma igång med Kepler Hosting!

Vi tänjer på gränserna varje dag

Lansera på under 3 minuter

Lansera en ny webbplats på mindre än 3 minuter. Klicka på lansera, KLART!

Serverkloning

Konfigurera enkelt en staging-miljö genom att klona en av dina ”molnservrar” eller lagringsenheter – Kommer snart

Inte som alla andra hosting-leverantörer

Inga extra kostnaderna för att migrera från en annan hostingleverantör. Det är gratis!

Ögonblicksbilder och schemalagda säkerhetskopieringar

Skapa eller schemalägg omedelbart periodiska säkerhetskopieringar. Med ögonblicksbilder skapas säkerhetskopior på ett omedelbart och kan återställas lika snabbt beroende på din webbplats storlek.

Enkelt men kraftfullt API

Vår kraftfulla API låter dig att hantera/administrera allt som kan styras ifrån kontrollpanelen. Beräknas att lanseras under första kvartalet 2022.

Snabbare än SSD-lagring

MaxIOPS-lagringsteknik, byggd på SSD:er av företagsklass men upp till 2 gånger snabbare jämfört med industristandard-servrar. Det bästa för att nå högsta prestanda på din WordPress- eller WooCommerce-webbplats

Kontrollpanelen är egenutvecklad

Vi har utvecklat vår kontrollpanel för att ge dig full kontroll över dina tjänster och för att ge dig en fullständig inblick i dina webbplatser

Ge det en chans!
Prova Kepler Hosting
Registrera dig nu

Oroa dig inte för våra teknikers kunskapsnivåer. Ställ bara en fråga, hur lätt eller svår som helst. Kepler Hosting är enkelt men ändå avancerat utan att du någonsin känner dig vilsen!

Bloggen

Wincher & Kepler Hosting samarbetar 

Wincher och Kepler Hosting samarbetar  Kepler Hosting är glada att presentera att vi nu lanserat en Wincher integration så att du kan hantera och få en översikt av din SEO direkt från Kepler Hosting portal! Vi bygger Kepler Hosting med ledande integration för underlätta mellan alla olika applikationer. Wincher är ett extremt enkelt, flexibelt och […]

9 June 2022
Koppla Wincher & Kepler och boosta din SEO

Koppla Wincher & Kepler och boosta din SEO Om du läser det här så har du förmodligen bestämt dig för att använda Kepler Hosting, grattis och välkommen till enkelheten! I det här inlägget ska vi berätta varför just du borde koppla ihop WordPress-pluginet Wincher när du använder Kepler Hosting. Men först ska vi börja med […]

9 June 2022
Ny version av WordPress

En ny version av WordPress WordPress är det mest populära CMS-systemet idag. Mer än 40% av alla webbplatser använder WordPress. Därför är det ett populärt mål för hackers som hela tiden letar efter sårbarheter i systemet. De webbplatser som blir hackade blir ofta det på grund av föråldrade versioner av tillägg, teman, eller till och […]

7 June 2022
Så fungerar gratis
WordPress migreringar
på Kepler Hosting

Kepler Hosting erbjuder WordPress Migreringar för både din WooCommerce och WordPress hemsida. Vi har gjort det så enkelt som möjligt för att underlätta en flytt till Kepler Hosting. WordPress Migreringar har aldrig varit enklare. Oavsett om du har en egen server idag eller har din sida hos en annan leverantör. Vi flyttar och hjälper dig […]

16 January 2022
Vägledning: Skapa och hantera en webbplats i Kepler Hosting

Skapa och hantera webbplats i Kepler Hosting är DNA:t för vår kärnprodukt. Vi är utmanande i hur du hanterar dina webbplatser! Om du inte har ett Kepler Hosting-konto ännu, så kan du enkelt skapa ett här “starta din resa till cyberspace här” Vi vill visa dig hur enkelt det är att använda Kepler-hosting och visa […]

5 January 2022
SEO: Strukturerad data på din WordPress sida

Strukturerad data De som driver en WordPress eller WooCommerce sida själv och inte har tillgång till någon digital marknadsföringsexpert kan ha svårt att hänga med i alla uppdateringar kring SEO. Google uppdaterar ständigt och ändrar sina riktlinjer och kommer med nya fräscha uppdateringar. En av de viktigaste sakerna som man bör ha koll på när […]

5 January 2022
Så här startar du automatisering av epost med Mailchimp i Elementor Forms

Nu har du säkert köpt Pro-versionen av Elementor (om du fortfarande inte har det, så hittar du den här) och undrar vad du ska göra här näst? Tjaa, en bra marknadsföringsstrategi för nya för att ytterligare öka kundmedvetenheten om dina produkter och tjänster är e-postmarknadsföring. Varför? För det första är det enkelt att ställa in. […]

5 January 2022
Förmodligen den bästa CSS / JS-skriptredigeringspluginen för WordPress & WooCommerce

Tycker du att CSS-redigeraren i WordPress-anpassaren är ett besvär? Vill du bara lägga till lite CSS eller JavaScript på din webbplats utan att behöva använda en långsam FTP-klient? Eller vill du kunna arbeta tillsammans med andra när du gör designändringar på en webbplats? Alla vet att det verkligen kan vara svårt att arbeta med skript, […]

5 January 2022
Snabb hosting är viktigt och såhär kan Kepler Hosting hjälpa dig

Minns du de dagarna då vi tålmodigt skulle vänta vid datorn för att webbplatser ska laddas och fortfarande vara otroliga av hela internetupplevelsen? Idag är hastigheten viktig. Att ha snabb hosting är avgörande för ditt företags framgång och ännu mer för WordPress-webbplatser. Vi kommer att förklara de fem främsta anledningarna till varför du behöver snabb […]

5 January 2022
Behöver min WordPress-sida snabb hosting?

  Behöver min WordPress-sida snabb hosting? Visste du att den genomsnittliga tiden av ett besök på en webbplats är 15 sekunder. Enligt Google så överger 53% av mobilanvändarna webbplatser som tar över 3 sekunder att ladda. Japp. Det stämmer. Kunder gillar inte att slösa tid, så du måste fånga deras uppmärksamhet direkt. Det är därför […]

5 January 2022
UpCloud: How Kepler Hosting is pushing the limits of WordPress hosting (Engelska)

Kepler Technologies AB was founded in 2018 with a desire to provide something new and different with a true focus on reliability, speed and automation. Started by a group of nerdy individuals who saw that no single provider could give us what we needed when launching a new website for our customers. Most hosting providers came […]

28 January 2021
Automatisering av epost med Mailchimp i Elementor Forms

Nu har du säkert köpt Pro-versionen av Elementor (om du fortfarande inte har det, så hittar du den här) och undrar vad du ska göra nästa? Tjaa, en bra marknadsföringsstrategi för nya för att ytterligare öka kundmedvetenheten om dina produkter och tjänster är automatisering av epost med Mailchimp. Varför? För det första är det enkelt […]

25 January 2021
SEO: Strukturerad data på din WordPress sida

Strukturerad data De som driver en WordPress eller WooCommerce sida själv och inte har tillgång till någon digital marknadsföringsexpert kan ha svårt att hänga med i alla uppdateringar kring SEO. Google uppdaterar ständigt och ändrar sina riktlinjer och kommer med nya fräscha uppdateringar. En av de viktigaste sakerna som man bör ha koll på när […]

22 January 2021
Vi söker en ny säljare till vårt team!

Känslan när du du har beställt något på nätet och du äntligen fått hem den och kan prova och testa. Visst är den härligt? Kepler Hosting är precis den julklappen som kunderna får tillgång till för ett fantastiskt pris. Kepler Hosting är Nordens nästa generation webbhotell/hosting bolag som inriktar sig på WordPress & WooCommerce men […]

21 January 2021
SEO – Yoast

Varje WordPress och WooCommerce webbplats behöver någon typ av plug in där man kan styra över sin SEO. Det finns en del olika plugins som man kan använda men det som är överlägset störst är ett plugin som heter Yoast SEO. Om du vill läsa mer om SEO och vad det innebär kan du läsa […]

20 January 2021
Så optimerar du dina bilder till Google

Idag tar både filmer och bilder allt större plats på Google. Fler människor i Sverige använder sig av Googles menyalternativ ”Bilder” eller ”Videor”, som finns under sökfältet, när de letar efter något på internet.  Inte så konstigt när konkurrensen om de organiska sökresultaten hårdnar och det gäller att sticka ut. Om man är ute efter […]

19 January 2021
Vad är SEO?

VAD ÄR SÖKMOTOROPTIMERING?  Sökmotoroptimering är en typ av digital marknadsföring som fokuserar på att ge företag ökad synlighet i sökmotorernas organiska resultat. Det vill säga de resultat som inte är betalda annonser i exempelvis Google, Bing och Yahoo. Vi kommer fokusera mest på Google i denna beskrivning för att det är den största organiska sökmotorn […]

18 January 2021
Elementor: 7 steg för att göra sin Elementor-sida snabbare

Hastighetsoptimering är lika viktigt som UI- och UX-design samt övergripande estetisk känsla när det kommer till webbdesign. Din webbplats kan vara näst intill värdelös om det tar en evighet för dina besökare att ladda din hemsida. Men som alla vet; om det finns problem, så finns det alltid lösningar. 1. Ta bort inaktiva plugins och […]

17 January 2021
Elementor: 5 enkla steg till en skräddarsydd och unik WooCommerce-produktsida

Som e-handlare vill vi att vår e-handel ska sticka ut. För att uppnå detta och verkligen skapa en unik upplevelse för dina kunder, så måste du kunna anpassa din produktsida exakt som du vill ha den

11 January 2021
Vad är en Sitemap/webbplatskarta?

En sitemap eller webbplatskarta är en fil som listar tillgängliga sidor på din webbplats och som underlättar för sökmotorerna att hitta alla dina sidor.

5 January 2021
Vad är WordPress?

För företagare som önskar en ny hemsida så finns det mycket man kan välja när man ska skapa eller bygga en ny plattform för internet till företaget.

30 December 2020
Hur skapar man enkla leads på LinkedIn?

Det vi ska berätta om i detta inlägget är just detta – Det viktigaste med LinkedIn är att man lägger upp en effektiv långsiktig strategi för att bygga upp sitt nätverk på bästa sätt.

20 December 2020
Vad är Konverteringsoptimering?

Vad är konverteringsoptimering? I detta inlägg kan du lära dig allt som har med CRO att göra.

5 December 2020
Berätta mer om Google Analytics!

Med Google analytics kan du mäta antalet besökare på hemsidan, men även hur länge besökarna stannar kvar på din hemsida, vilka sidor de oftast besöker och mycket mer information. Låt oss berätta mer!

5 November 2020
Hur man använder våra Kepler-verktyg

Kepler Hosting är mycket kraftfullt och vi fortsätter att utveckla nya Kepler-verktyg som gör livet enklare för dig. För att hjälpa dig att hantera en WordPress- eller WooCommerce-webbplats i Kepler Hosting har du flikarna “Cache” och “Tools” med funktioner, redo att hjälpa dig. Kepler-verktyg Övervakning Keplers övervakningsverktyg är byggt för att övervaka de viktiga delarna […]

27 January 2020
Lägga till och ta bort en domän i Kepler Hosting

1. Logga in på din Kepler Hosting Dashboard2. Navigera till din webbplats och klicka på domänfliken.3. Kopiera IP-adressen för DNS Innan du kan lägga till en domän måste du rikta din domän till Keplers servrar. Använd IP-adressen för DNS när du pekar om din domän. Kom ihåg att peka ALLA dina domäner med A-Records i […]

27 January 2020
Skapa och hantera en webbplats i Kepler Hosting

Skapa och hantera dina webbplatser i Kepler Hosting är DNA:t för vår kärnprodukt. Vi är utmanande i hur du hanterar dina webbplatser! Om du inte har ett Kepler Hosting-konto ännu, så kan du enkelt skapa ett här “starta din resa till cyberspace här” Vi vill visa dig hur enkelt det är att använda Kepler-hosting och […]

27 January 2020
Wincher & Kepler Hosting samarbetar 

Wincher och Kepler Hosting samarbetar  Kepler Hosting är glada att presentera att vi nu lanserat en Wincher integration så att du kan hantera och få en översikt av din SEO direkt från Kepler Hosting portal! Vi bygger Kepler Hosting med ledande integration för underlätta mellan alla olika applikationer. Wincher är ett extremt enkelt, flexibelt och […]

9 June 2022
Koppla Wincher & Kepler och boosta din SEO

Koppla Wincher & Kepler och boosta din SEO Om du läser det här så har du förmodligen bestämt dig för att använda Kepler Hosting, grattis och välkommen till enkelheten! I det här inlägget ska vi berätta varför just du borde koppla ihop WordPress-pluginet Wincher när du använder Kepler Hosting. Men först ska vi börja med […]

9 June 2022
Så fungerar gratis
WordPress migreringar
på Kepler Hosting

Kepler Hosting erbjuder WordPress Migreringar för både din WooCommerce och WordPress hemsida. Vi har gjort det så enkelt som möjligt för att underlätta en flytt till Kepler Hosting. WordPress Migreringar har aldrig varit enklare. Oavsett om du har en egen server idag eller har din sida hos en annan leverantör. Vi flyttar och hjälper dig […]

16 January 2022
Vägledning: Skapa och hantera en webbplats i Kepler Hosting

Skapa och hantera webbplats i Kepler Hosting är DNA:t för vår kärnprodukt. Vi är utmanande i hur du hanterar dina webbplatser! Om du inte har ett Kepler Hosting-konto ännu, så kan du enkelt skapa ett här “starta din resa till cyberspace här” Vi vill visa dig hur enkelt det är att använda Kepler-hosting och visa […]

5 January 2022
SEO: Strukturerad data på din WordPress sida

Strukturerad data De som driver en WordPress eller WooCommerce sida själv och inte har tillgång till någon digital marknadsföringsexpert kan ha svårt att hänga med i alla uppdateringar kring SEO. Google uppdaterar ständigt och ändrar sina riktlinjer och kommer med nya fräscha uppdateringar. En av de viktigaste sakerna som man bör ha koll på när […]

5 January 2022
Så här startar du automatisering av epost med Mailchimp i Elementor Forms

Nu har du säkert köpt Pro-versionen av Elementor (om du fortfarande inte har det, så hittar du den här) och undrar vad du ska göra här näst? Tjaa, en bra marknadsföringsstrategi för nya för att ytterligare öka kundmedvetenheten om dina produkter och tjänster är e-postmarknadsföring. Varför? För det första är det enkelt att ställa in. […]

5 January 2022
Snabb hosting är viktigt och såhär kan Kepler Hosting hjälpa dig

Minns du de dagarna då vi tålmodigt skulle vänta vid datorn för att webbplatser ska laddas och fortfarande vara otroliga av hela internetupplevelsen? Idag är hastigheten viktig. Att ha snabb hosting är avgörande för ditt företags framgång och ännu mer för WordPress-webbplatser. Vi kommer att förklara de fem främsta anledningarna till varför du behöver snabb […]

5 January 2022
Behöver min WordPress-sida snabb hosting?

  Behöver min WordPress-sida snabb hosting? Visste du att den genomsnittliga tiden av ett besök på en webbplats är 15 sekunder. Enligt Google så överger 53% av mobilanvändarna webbplatser som tar över 3 sekunder att ladda. Japp. Det stämmer. Kunder gillar inte att slösa tid, så du måste fånga deras uppmärksamhet direkt. Det är därför […]

5 January 2022
Automatisering av epost med Mailchimp i Elementor Forms

Nu har du säkert köpt Pro-versionen av Elementor (om du fortfarande inte har det, så hittar du den här) och undrar vad du ska göra nästa? Tjaa, en bra marknadsföringsstrategi för nya för att ytterligare öka kundmedvetenheten om dina produkter och tjänster är automatisering av epost med Mailchimp. Varför? För det första är det enkelt […]

25 January 2021
Vi söker en ny säljare till vårt team!

Känslan när du du har beställt något på nätet och du äntligen fått hem den och kan prova och testa. Visst är den härligt? Kepler Hosting är precis den julklappen som kunderna får tillgång till för ett fantastiskt pris. Kepler Hosting är Nordens nästa generation webbhotell/hosting bolag som inriktar sig på WordPress & WooCommerce men […]

21 January 2021
Elementor: 7 steg för att göra sin Elementor-sida snabbare

Hastighetsoptimering är lika viktigt som UI- och UX-design samt övergripande estetisk känsla när det kommer till webbdesign. Din webbplats kan vara näst intill värdelös om det tar en evighet för dina besökare att ladda din hemsida. Men som alla vet; om det finns problem, så finns det alltid lösningar. 1. Ta bort inaktiva plugins och […]

17 January 2021
Elementor: 5 enkla steg till en skräddarsydd och unik WooCommerce-produktsida

Som e-handlare vill vi att vår e-handel ska sticka ut. För att uppnå detta och verkligen skapa en unik upplevelse för dina kunder, så måste du kunna anpassa din produktsida exakt som du vill ha den

11 January 2021
Vad är WordPress?

För företagare som önskar en ny hemsida så finns det mycket man kan välja när man ska skapa eller bygga en ny plattform för internet till företaget.

30 December 2020
Hur man använder våra Kepler-verktyg

Kepler Hosting är mycket kraftfullt och vi fortsätter att utveckla nya Kepler-verktyg som gör livet enklare för dig. För att hjälpa dig att hantera en WordPress- eller WooCommerce-webbplats i Kepler Hosting har du flikarna “Cache” och “Tools” med funktioner, redo att hjälpa dig. Kepler-verktyg Övervakning Keplers övervakningsverktyg är byggt för att övervaka de viktiga delarna […]

27 January 2020
Lägga till och ta bort en domän i Kepler Hosting

1. Logga in på din Kepler Hosting Dashboard2. Navigera till din webbplats och klicka på domänfliken.3. Kopiera IP-adressen för DNS Innan du kan lägga till en domän måste du rikta din domän till Keplers servrar. Använd IP-adressen för DNS när du pekar om din domän. Kom ihåg att peka ALLA dina domäner med A-Records i […]

27 January 2020
Skapa och hantera en webbplats i Kepler Hosting

Skapa och hantera dina webbplatser i Kepler Hosting är DNA:t för vår kärnprodukt. Vi är utmanande i hur du hanterar dina webbplatser! Om du inte har ett Kepler Hosting-konto ännu, så kan du enkelt skapa ett här “starta din resa till cyberspace här” Vi vill visa dig hur enkelt det är att använda Kepler-hosting och […]

27 January 2020
Ny version av WordPress

En ny version av WordPress WordPress är det mest populära CMS-systemet idag. Mer än 40% av alla webbplatser använder WordPress. Därför är det ett populärt mål för hackers som hela tiden letar efter sårbarheter i systemet. De webbplatser som blir hackade blir ofta det på grund av föråldrade versioner av tillägg, teman, eller till och […]

7 June 2022
Förmodligen den bästa CSS / JS-skriptredigeringspluginen för WordPress & WooCommerce

Tycker du att CSS-redigeraren i WordPress-anpassaren är ett besvär? Vill du bara lägga till lite CSS eller JavaScript på din webbplats utan att behöva använda en långsam FTP-klient? Eller vill du kunna arbeta tillsammans med andra när du gör designändringar på en webbplats? Alla vet att det verkligen kan vara svårt att arbeta med skript, […]

5 January 2022
Snabb hosting är viktigt och såhär kan Kepler Hosting hjälpa dig

Minns du de dagarna då vi tålmodigt skulle vänta vid datorn för att webbplatser ska laddas och fortfarande vara otroliga av hela internetupplevelsen? Idag är hastigheten viktig. Att ha snabb hosting är avgörande för ditt företags framgång och ännu mer för WordPress-webbplatser. Vi kommer att förklara de fem främsta anledningarna till varför du behöver snabb […]

5 January 2022
Behöver min WordPress-sida snabb hosting?

  Behöver min WordPress-sida snabb hosting? Visste du att den genomsnittliga tiden av ett besök på en webbplats är 15 sekunder. Enligt Google så överger 53% av mobilanvändarna webbplatser som tar över 3 sekunder att ladda. Japp. Det stämmer. Kunder gillar inte att slösa tid, så du måste fånga deras uppmärksamhet direkt. Det är därför […]

5 January 2022
UpCloud: How Kepler Hosting is pushing the limits of WordPress hosting (Engelska)

Kepler Technologies AB was founded in 2018 with a desire to provide something new and different with a true focus on reliability, speed and automation. Started by a group of nerdy individuals who saw that no single provider could give us what we needed when launching a new website for our customers. Most hosting providers came […]

28 January 2021
SEO: Strukturerad data på din WordPress sida

Strukturerad data De som driver en WordPress eller WooCommerce sida själv och inte har tillgång till någon digital marknadsföringsexpert kan ha svårt att hänga med i alla uppdateringar kring SEO. Google uppdaterar ständigt och ändrar sina riktlinjer och kommer med nya fräscha uppdateringar. En av de viktigaste sakerna som man bör ha koll på när […]

5 January 2022
Så här startar du automatisering av epost med Mailchimp i Elementor Forms

Nu har du säkert köpt Pro-versionen av Elementor (om du fortfarande inte har det, så hittar du den här) och undrar vad du ska göra här näst? Tjaa, en bra marknadsföringsstrategi för nya för att ytterligare öka kundmedvetenheten om dina produkter och tjänster är e-postmarknadsföring. Varför? För det första är det enkelt att ställa in. […]

5 January 2022
SEO: Strukturerad data på din WordPress sida

Strukturerad data De som driver en WordPress eller WooCommerce sida själv och inte har tillgång till någon digital marknadsföringsexpert kan ha svårt att hänga med i alla uppdateringar kring SEO. Google uppdaterar ständigt och ändrar sina riktlinjer och kommer med nya fräscha uppdateringar. En av de viktigaste sakerna som man bör ha koll på när […]

22 January 2021
SEO – Yoast

Varje WordPress och WooCommerce webbplats behöver någon typ av plug in där man kan styra över sin SEO. Det finns en del olika plugins som man kan använda men det som är överlägset störst är ett plugin som heter Yoast SEO. Om du vill läsa mer om SEO och vad det innebär kan du läsa […]

20 January 2021
Så optimerar du dina bilder till Google

Idag tar både filmer och bilder allt större plats på Google. Fler människor i Sverige använder sig av Googles menyalternativ ”Bilder” eller ”Videor”, som finns under sökfältet, när de letar efter något på internet.  Inte så konstigt när konkurrensen om de organiska sökresultaten hårdnar och det gäller att sticka ut. Om man är ute efter […]

19 January 2021
Vad är SEO?

VAD ÄR SÖKMOTOROPTIMERING?  Sökmotoroptimering är en typ av digital marknadsföring som fokuserar på att ge företag ökad synlighet i sökmotorernas organiska resultat. Det vill säga de resultat som inte är betalda annonser i exempelvis Google, Bing och Yahoo. Vi kommer fokusera mest på Google i denna beskrivning för att det är den största organiska sökmotorn […]

18 January 2021
Vad är en Sitemap/webbplatskarta?

En sitemap eller webbplatskarta är en fil som listar tillgängliga sidor på din webbplats och som underlättar för sökmotorerna att hitta alla dina sidor.

5 January 2021
Hur skapar man enkla leads på LinkedIn?

Det vi ska berätta om i detta inlägget är just detta – Det viktigaste med LinkedIn är att man lägger upp en effektiv långsiktig strategi för att bygga upp sitt nätverk på bästa sätt.

20 December 2020
Vad är Konverteringsoptimering?

Vad är konverteringsoptimering? I detta inlägg kan du lära dig allt som har med CRO att göra.

5 December 2020
Berätta mer om Google Analytics!

Med Google analytics kan du mäta antalet besökare på hemsidan, men även hur länge besökarna stannar kvar på din hemsida, vilka sidor de oftast besöker och mycket mer information. Låt oss berätta mer!

5 November 2020
Vägledning: Skapa och hantera en webbplats i Kepler Hosting

Skapa och hantera webbplats i Kepler Hosting är DNA:t för vår kärnprodukt. Vi är utmanande i hur du hanterar dina webbplatser! Om du inte har ett Kepler Hosting-konto ännu, så kan du enkelt skapa ett här “starta din resa till cyberspace här” Vi vill visa dig hur enkelt det är att använda Kepler-hosting och visa […]

5 January 2022
Så här startar du automatisering av epost med Mailchimp i Elementor Forms

Nu har du säkert köpt Pro-versionen av Elementor (om du fortfarande inte har det, så hittar du den här) och undrar vad du ska göra här näst? Tjaa, en bra marknadsföringsstrategi för nya för att ytterligare öka kundmedvetenheten om dina produkter och tjänster är e-postmarknadsföring. Varför? För det första är det enkelt att ställa in. […]

5 January 2022
Automatisering av epost med Mailchimp i Elementor Forms

Nu har du säkert köpt Pro-versionen av Elementor (om du fortfarande inte har det, så hittar du den här) och undrar vad du ska göra nästa? Tjaa, en bra marknadsföringsstrategi för nya för att ytterligare öka kundmedvetenheten om dina produkter och tjänster är automatisering av epost med Mailchimp. Varför? För det första är det enkelt […]

25 January 2021
Elementor: 7 steg för att göra sin Elementor-sida snabbare

Hastighetsoptimering är lika viktigt som UI- och UX-design samt övergripande estetisk känsla när det kommer till webbdesign. Din webbplats kan vara näst intill värdelös om det tar en evighet för dina besökare att ladda din hemsida. Men som alla vet; om det finns problem, så finns det alltid lösningar. 1. Ta bort inaktiva plugins och […]

17 January 2021
Elementor: 5 enkla steg till en skräddarsydd och unik WooCommerce-produktsida

Som e-handlare vill vi att vår e-handel ska sticka ut. För att uppnå detta och verkligen skapa en unik upplevelse för dina kunder, så måste du kunna anpassa din produktsida exakt som du vill ha den

11 January 2021