Kepler Black Week - 23 till 30 November

Kepler Hosting ett Svenskt företag!

Kepler Technologies AB grundades 2018 med en önskan att erbjuda något nytt och bättre baserat på tillförlitlighet, hastighet och automatisering. Vi bestämde oss för att skapa den bästa WordPress-webbhotell plattformen mätt mot våra konkurrenter, och vi lever efter vår dröm. Vi vill skapa nytt, driva gränser och spränga våra konkurrenter med utmanande prissättning, enklare och snabbare upplevelse. Vi är här för att pressa gränser och erbjuda WordPress-webbhotell av högsta kvalitet.

Kepler Hosting startades av en massa nördiga individer som såg att ingen enskild leverantör kunde ge oss vad vi behövde för att utveckla webbplatser till våra kunder. Olika webbhotell med ibland besvärlig bakportal, administration och mycket jobbiga gränssnitt.

Vi satte vårt utvecklings- och designteam på jobbet och skapade Kepler Hosting. Namnet var inspirerat av Kepler Space teleskop som har haft en enorm inverkan på rymdtekniken genom åren, verkligen toppmodern. Därefter föddes Kepler Hosting med en önskan att göra skillnad i internet rymden.

Med huvudkontor i Helsingborg, södra Sverige och resten av teamet som arbetar i en öppen arbetsplats runt om i världen kommer alltid någon av oss kommer att vara vaken för att kunna ge dig snabb support vid behov.

Håll dig uppdaterad och gå med i vår resa till rymden!

curve

Kontakta oss?

Låt oss prata om din webbplats eller ditt projekt. Skicka ett meddelande till oss så kontaktar vi dig inom en arbetsdag eller snarare inom en time!

Kepler Technologies AB

info@keplerhosting.com
+46 (0) 42453 08 30

Brogatan 9, 252 66 Helsingborg